3 de març del 2013

"LA PEINETA NACIONAL"


No volia parlar de futbol, però els últims esdeveniments m'obliguen a endinsar-me en el tèrbol món de l'art balonpèdic.
Durant un temps, en el que teníem uns governants catalans, més o menys sensats, en què els seus úniques aspiracions eren governar, el millor possible, per tots els ciutadans, el Barça era admirat arreu del món, fins i tot a la península ibèrica.
Ara els deus s'han tornat bojos... vull dir, els governants s'han tornat bojos i amb els seus afanys secessionistes, han convertit al Barça i als seus jugadors en una potència malèfica que genera odi per allà on va.
S'ha passat d'alabar a Messi a considerar-lo en l'ésser més malvat des de Rasputín. La premsa de Madrid, que sempre havia considerat al argentí com un dels millors jugadors del món, mai deien el millor per no ofendre al capo Florentino, ara el qualifiquen de escalfador de partits. L'acusen de fer declaracions incendiàries i de provocador. 
S'atreveixen a posar en dubte tots els valors del barcelonisme per declaracions, més o menys afortunades, del entrenador suplent.
Al cap i a la fi, s'ha donat el tret de sortida per acabar amb tots els signes d'identitat de Catalunya per tal d'aturar les intencions independentistes d'una bona part dels catalans.
Els àrbitres ajuden descaradament als rivals del Barça per intentar enrabiar als seus seguidors. 
El sacrosant Real Madrid, torna a tenir els favors del règim, i com si haguéssim entrat en el túnel del temps a on no arriben amb els gols arriba el col·legiat amb el xiulet... moltes vegades sense xiular.
Una vegada més la política ha emmerdat l'esport i el que fa uns mesos eren lloances al meravellós futbol que desenvolupaven els jugadors barcelonistes, s'han tornat desqualificacions emparades en qualsevol gest, per minúscul que sigui, que faci algun dels jugadors.
El marcar amb el dit el numero 1, per la premsa de Madrid, s'ha tornat en una "peineta", tipus Bárcenas, dirigida a l'afició madrilenya.
Un comentari estadístic, dient que amb un cert àrbitre és guanyen menys partits, per la premsa de Madrid és un intent de coaccionar al col·legiat.
Ara, això sí, tots els insults, desqualificacions i mentides, que hem tingut que suportar per part de gentussa, com els Roncero, Siro i companyia, de la caverna més retrògrada i antidemocràtica del periodisme hereu del franquisme, no compte.
Ells pixen colònia i els catalans, com éssers malèfics que som, quant intentem defensar-nos som desestabilitzadors i provocadors.
Com ja he dit moltes vegades no soc independentista, però amb els últims esdeveniments, començo a entendre a qui reclama un estat propi.
Sempre defensaré que hi han altres camins... i com última esperança sempre ens quedarà el Manchester.
Per cert, per poc que pugui, no tornaré a parlar de futbol, és més divertit parlar de Cospedal, Bárcenas, Rajoy i companyia, que de professionals seriosos com els futbolistes...
Bé i  com que en Jordi Alba no va fer cap “peineta”, aquí està aquesta, de part meva, per a tota la premsa esportiva de Madrid. "Va por vosotros".