29 d’agost del 2013

HISTÒRIES, MANIPULACIONS I TRAÏCIONS.


Fins ara, estàvem acostumats a veure en canals de televisió d'extrema dreta, “Intereconomia”, “13TV”, etc., etc., a suposats historiadors reescriure la recent història d'aquest país.
Els Pio Moa, César Vidal, i tota una colla de franquistes, que en un país veritablement democràtic estarien a la presó, explicaven la història amb una visió totalment distorsionada i fal·laç.
Bé, més o menys una part de la nostra societat ho havia assumit com un mal menor, un tribut que havíem de pagar per no haver fet una transició en condicions.
Però, ara, hi ha sorgit un altre problema, i aquest és molt més perillós; els franquistes, que fins ara s'amagaven darrere la màscara de demòcrates dins les files del PP, han sortit a la llum, s'han tret la careta i sense cap pudor escupen els seus despropòsits per una boca que havia d'haver estat tapada per a sempre en una transició realment democràtica.

A les últimes hores hem hagut de sentir a destacats membres del Partit Popular comparar la
bandera republicana amb els signes feixistes i franquistes que exhibeixen els joves peperos.
Hem hagut de sentir que els culpables de més d'un milió de morts a la guerra civil són els republicans de la II República i així un munt de despropòsits.
Què pretén el PP?
Desestabilitzar a l'esquerra per treure rèdits electorals?
O és que veritablement són tan ignorants que el que diuen s'ho creuen de veritat?
La dreta, amb el seu ben organitzat cor de tragèdia grega dirigit pel bufó Marhuenda, proclama lloances al seu líder, covard i mentider com a qualsevol tragèdia grega que es preï, sense preocupar-se de ferir al ciutadà.
La seva única fita és la de sortir el més indemnes possible d'aquesta voràgine de corrupció que els assetja i intentar desviar les culpes als rivals polítics.
El patriotisme d'opereta, la manipulació informativa i la repressió cultural i social, són els signes d'identitat d'aquesta colla de polítics corruptes, què, davant la passivitat de l'oposició, cada vegada estan més crescuts i deprecien sistemàticament als ciutadans i les seves reivindicacions.
Tenen la poca vergonya de culpar als altres dels delictes que ells porten anys perpetrant.
Acusen als ciutadans del que ells són únics culpables i intenten crear una catarsi de culpabilitat en la ciutadania.
Ens esperen moments durs, la bèstia està ferida i arremet contra tot i contra tots, necessiten descarregar el seu odi i ho fan contra el més dèbil, el treballador, el malalt i els joves.


Com en una  tragèdia grega, el dirigent és un dictador, cruel i sense escrúpols, i la seva cohort una colla d'ignorants que no dubtaran en trair al seu líder per unes monedes.
La història, malgrat les manipulacions dels fidels esbirros del règim, sempre es repeteix, i els traïdors juntament amb el dictador... moren a l'últim acte... acompanyats pel cor.

27 d’agost del 2013

I DESPRÉS QUÈ?

S'apropa l'11 de setembre i igual que al 1714 el soroll de sables cada vegada és més fort.
Els socialistes barallant-se entre ells, uns volen anar a formar part de la cadena, altres no volen i la resta no vol que hi vagin els que volen anar... està clar que a convergència passa el mateix, uns aniran a títol personal i els altres estaran d'esperit, és a dir que ningú aclareix quina és la seva posició.
Com sempre, el ciutadà, més o menys informat, anirà, i si hi ha “hòsties” se les menjarà totes i els organitzadors, els que van a títol personal i els esperits sortiran indemnes... igual que al 1714.
Sempre he deixat molt clara la meva posició davant aquestes mostres de patriotisme “cutre”; un patriotisme insolidari i manipulat per gent que busca el seu propi benefici. Cada vegada la situació econòmica és pitjor, els menjadors socials no donen l'abast, la sanitat és més precària i els pallassos dels nostres polítics es dediquen a pensar en bajanades.
Estem patint les pitjors retallades de la nostra història i la principal preocupació dels, autoproclamats, salvadors de la pàtria és organitzar “capullades” per ser una mica més patètics.

Quina imatge deuen tenir a la resta del món d'una comunitat que permet que cada dia hi
hagi més nens desnodrits, més aturats i més indigents, però organitza estelades amb espelmes i cadenes humanes?
Quan dic comunitat em refereixo a grup de gent, no a comunitat autònoma, respecto la definició de país, però en aquest cas em refereixo a grup de gent.

Fet aquest aclariment, sobretot pels més susceptibles, em segueixo preguntant:
Quina utilitat té aquesta cadena humana?
Quina utilitat té fer estelades amb espelmes?

Algú, per exemple un d'aquests salvadors de la pàtria, s'ha parat a pensar en el que és
veritablement necessari pels ciutadans?
Imagineu una cadena humana per exigir a aquest govern que ens maltracta, més ajudes socials, més beques pels estudiants, més drets pels treballadors?
Ja sé quina és la resposta... si fóssim independents, no tindríem aquests problemes... i UNA MERDA, si fóssim independents, seguirien manant aquesta colla de fills de puta, continuarien retallant per poder guanyar més diners i estaríem avocats a una situació totalment caòtica.
Quina diferència tindríem? Si som independents, tots aquests polítics corruptes que ara ens governen... se'ls quedarà Madrid o els haurem de seguir aguantant?
Els casos Palau, ITV, etc. no tornaran a passar?
Vindrà un angelet del cel i els transformarà en homes honestos?
Quan puguin llegir en el seu passaport “Catalunya” automàticament es tornaran en uns dirigents capaços de fer feliços als seus conciutadans?
No, ens putejaran igual, ens maltractaran i ens voldran convèncer de què el que fan és l'únic que es pot fer i que la culpa és dels altres... com sempre.

Això si, seguirem fent estelades amb espelmes i cadenes humanes, tenint una sanitat precària, una educació deficient i mantenint a corruptes que ens robaran tot el que ens quedi i la culpa serà... cony, ja no serà de Madrid, però tant és ja trobaran a algú que carregui amb la seva incompetència.


(c)