20 de maig del 2013

EDUCACIÓ O... ALLIÇONAMENT?


Ave Maria Purísima...
Sin pecado concebida...

En el nombre del Padre, del Hijo y del Espíritu Santo...
Amén.

Pueden sentarse.


Així és com començaven les classes als Maristes pels anys 60 i 70, i així és com vol el govern del PP i la Conferència Episcopal, liderada per "Torquemada Rouco", que comencin, a partir d'ara, les classes a totes les escoles del país.
També se separaran nens i nenes i la religió serà una assignatura obligatòria.
L'assignatura de "Formación del Espíritu Nacional" està en estudi, però segur queaviat trobaran una manera d'introduir-la en el proper curs.
El problema serà trobar els professors adients, ja que antigament eren falangistes o antics combatents del bàndol franquista.
Una de les persones que podria assessorar és la senyora Llanos de Luna, sembla ser que te molta amistat amb antics nazis, aquells de la División Azul. 

Un altre que també pot assessorar és el ministre Gallardón, mitjançant el seu sogre.
Imagino que l'ideòleg de la nova assignatura serà l'ex president Aznar través de la seva estimada fundació "FAES".
Cada dia està més clar que la ideologia feixista està molt arrelada al Partit Popular, els seus integrants ja no s'amaguen, han perdut la vergonya i actuen amb tota impunitat.
Ens volen imposar les idees, l'idioma i la nacionalitat, volen esborrar tot tipus d'iniciativa popular i no els hi tremola la mà a l'hora de treure la policia al carrer per reprimir qualsevol acte democràtic.
Al Partit Popular li molesta la democràcia i utilitza tots els mitjans possibles per a segrestar-la.
Una de les eines que més exploten és la de la propaganda mitjançant els seus fidels pseudo periodistes i mitjans de comunicació.
Amb un intent vergonyós de reeducar al ciutadà han donat poder total a l'Església Catòlica i, com si d'una nova creuada es tractés, ataquen tot el que és contrari a les seves consignes, una mostra la tenim amb el cas del dirigent musulmà i de Convergència, Noureddin Ziani. El braç "armat" de la Conferència Episcopal, ha sigut aquest cop, el Ministre de l'Interior, Jordi Fernández Díaz, el mateix que va comparar el terrorisme d'ETA amb l'avortament.
Altres membres del govern també han entrat en el joc de fer-li la feina bruta a l'Església i alliçonen als seus fidels seguidors per omplir de missatges subversius els programes de televisió que tracten temes que no són del grat de "Torquemada Rouco".
Algú es preguntarà que com és que en tot l'escrit no he mencionat al ministre Wert, i fins i tot, jo mateix em faig aquesta pregunta. La raó és molt senzilla i ho explicaré amb una pregunta: Val la pena perdre el temps parlant d'un personatge que no es mereix cap respecte, ja que no respecta als altres?


Y ahora cantaremos el himno de nuestro colegio, dedicado al fundador:
Es el momento de volver a sentir
Abrir los ojos levantarse otra vez
Un encuentro que invita
A celebrar nuestra fe

Son corazones que se quieren unir
Buscan la esencia que les hace latir
Corazones Maristas, somos fraternidad.
Pueden salir de clase.