9 d’octubre del 2014

L'ASSASSÍ ÉS...EL GOS

M'he resistit a escriure sobre els esdeveniments actuals; cas Pujol, referèndum, targetes opaques de Bankia... però és que no m'ho estan posant fàcil.
Ara explota el cas Ebola i tota la maquinària manipuladora del govern inepte del PP s'ha posat en marxa.
Els fidels llepaculs, Marhuenda, Inda, Urdaci i companyia han començat amb les exculpacions dels criminals ministres i han enfocat les mirades a les víctimes. Com sempre.
Ja ho van fer amb el Prestige, el YAK42, el 11M, el tren de Santiago de Compostel·la, el metro de València... cal seguir?
Ara la culpa del contagi de l'Ebola és de la mateixa malalta i la ministra Mato (i bé
que ho fa) és tant innocent com les princeses de Disney que visitava amb els diners de la Gürtel.
El “plasmàtic” president del desgovern, en mig de la crisi, viatja a Itàlia i té els sants collons, perdó "collonets" (no crec que hi hagi molt), de treure pit i dir que Espanya és un model a seguir amb el tractament de l'Ebola.
De moment l'única acció que han fet és matar un gos que no tenia cap culpa.
No sé si m'estic tornant paranoic, o ja ho era, però l'ordre de sacrificar el gos de la infermera contagiada per l'Ebola em sembla més una venjança que una raó de seguretat.
Em fa l'efecte que el desgovern, davant la gran incapacitat que està demostrant, ha volgut castigar la persona que ha deixat al descobert les grans mancances polítiques i morals que tenen, i la forma és el sacrifici d'alguna cosa propera.
Em recorda a les èpoques medievals en què se sacrificaven, torturaven i assassinaven als familiars dels contraris a l'ordre establert per sanguinaris governants. En aquest cas, els governants, no és que siguin sanguinaris ...són simplement idiotes i ineptes. La ministra Mato serveix per al mateix que una rajada de "gamosins".
Per cert ... sacrificaran a tots els gossos que han estat en contacte amb el de la infermera? Tots sabem que els gossos s'ensumen i es llepen els uns als altres, i m'imagino que el traurien a passejar i es relacionaria amb altres animals.
Bé, gràcies a les inestimables intervencions dels corruptes periodistes, a sou del govern, ja tenim culpable...la víctima.
El conseller de sanitat de la comunitat de Madrid, aquella que està manada per un corrupte, successor d'una delinqüent, un tal Javier Rodriguez, ha culpat a la infermera de mentir i de negligent...m'estalviaré el comentari, ja que, probablement la seva mare era o és una santa.


Si aquests inútils que ens governen fossin escriptors de novel·les d'intriga, aconseguirien que la víctima fos el seu propi assassí i el repartiment, que fa por, podria ser aquest:
Protagonista: La ministra Mato.
Assassina: La víctima...i el gos
Un que passava per allí: El president Rajoy
I la resta...una comparsa, com els cors de les obres de Sòfocles.


En quines mans estem?
Prefereixen sacrificar al poble abans de reconèixer un error, són capaços de sacrificar vides de ciutadans, abans que reconèixer que s'han equivocat, però el més greu que encara hi haurà ciutadans que els votaran. Tornaran a guanyar i seguiran tenint morts a sobre de la taula.

Amb les polítiques de retallades en sanitat, els morts ja es poden comptar per dotzenes. Moren pacients als passadissos dels hospitals, moren ancians per no poder disposar d'ajuts. Moren pares de família, que no poden enfrontar-se als deutes i s'acaben suïcidant, i tot això és culpa del govern.
Si amics, es culpa del Partit Popular i de tots els que el van votar.
Votant del PP, recorda que ets còmplice de cada una de les morts què es produeixen per culpa de les retallades i per la ineptitud dels governants què, tu vas votar.
Gràcies votant del PP.