5 de setembre del 2017

Independència per decret

Resultat d'imatges de esteladesM'agradaria que algú m'expliques quines són les raons per les quals els que estan a favor de la independència s'atribueixen el dret de menysprear i utilitzar pejorativament el qualificatiu d'espanyolista a tot aquell que és contrari als seus pensaments.
Un pot ser espanyolista o no, un pot tenir uns forts sentiments catalanistes i no ser independentista, un pot pensar com vulgui... però aquests nous talibans del catalanisme independentista han decidit marcar a qui no pensa com ells de la mateixa manera que els nazis marcaven als jueus o a tots aquells que no pertanyien a la pura raça ària.
Volen crear una raça pura catalana?
Potser tot va començar amb la reivindicació del burro català, i ens vàrem equivocar, devíem haver reivindicat la raça del català burro.
Ens trobem en un enfrontament constant. Els autoproclamats pares de la futura pàtria catalana s'han tret la careta i no tenen cap pudor a l'hora d'atacar a tots els que no pensen de la mateixa manera que ells. Tant és si l'atacat és un reconegut periodista o un treballador del metro, qualsevol que no segueixi el pensament únic, encapçalat pel pastisser d'Amer, serà lapidat en els mitjans de comunicació fidels al règim feixista que ens volen imposar. La situació és molt complicada, estem en el moment en què dos absurds personatges volen demostrar qui la té més grossa, estan disposats a un brutal xoc de trens que als únics que perjudicarà és als ciutadans. Sense gens de vergonya han manifestat que si se celebra el referèndum de l'1 d'octubre, tan sols amb un vot de diferència proclamaran la independència, tant és si voten 10 o 1 milió, és el menyspreu total a la democràcia.
Ens volen obligar a votar, fins i tot els que no hi creiem i no volem votar, ja que si no la victòria del si està assegurada.
Imagineu el que pot ser una república governada per una gent que no té gens de respecte per l'opinió dels que no pensen com ells?
Si ara no respecten l'opinió dels altres, imagineu-los amb poder absolut.
Val més no imaginar i esperar que el seny torni a ser el senyal identificatiu dels catalans...i si no sempre ens quedarà un bon pastís.
Resultat d'imatges de pastís