9 de maig del 2013

DIA DE VAGA... DIA DE XIFRES


Diuen que les desgràcies venen de dos en dos i deu de ser veritat, encara que al PP li venen de... tres o quatre o cinc o... bé, pel que sembla, li estan venint totes de cop.
La vaga de professors, alumnes, pares... crec que fins i tot els guixos i les pissarres.
La llei de l'avortament i la diputada Villalobos marxant de l'hemicicle
La llei de costes, amb els de Greenpeace enfilant-se a l'edifici del Parlament.
Les bogeries del ministre Wert.... i Mourinho.

Preguntareu que què té que veure en Mourinho amb tot això i la resposta és molt fàcil, quasi tots els radicals del PP, és a dir els més fatxes, són del Real Madrid, i és lògic, si el Barça representa el catalanisme més radical, els anticatalanistes tenen que ser del Real Madrid... encara que la Camacho i altre gent del PP, que conec, són del Barça... potser és que el Barça no representa el catalanisme i el Real Madrid no representa el feixisme, pel què algú, amb males intencions, està interessat en manipular l'esport.
Bé, veritablement, en Mourinho no té res a veure amb tot això, és un pobre home amb molts complexes i amb una vida bastant trist, sempre ha estat a l'ombra d'altres, i últimament té que suportar les sonores xiulades del Bernabeu. He ficat a Mourinho pel mig perquè tenia ganes de posar-lo a parir una vegada més.

Com deia, al PP li cauen totes les desgràcies juntes i cada vegada té més complicat seguir al poder amb gran part de la ciutadania en contra.
No explicaré les raons, tots les coneixem, però cada vegada el cercle s'està tancant més i les bajanades són cada vegada més grosses.
La gran sort que té és la fidelitat dels seus periodistes afins, els que utilitzen els diaris com eina propagandista del règim. Segons aquests personatges, la vaga d'avui ha sigut un fracas, quant les dades reals que tenim són d'un seguiment prop del 80%, però els llepaculs afins al règim, és a dir 13TV, La Razón, amb l'inefable Marhuenda, Intereconomia i tots els altres fatxes de torn, parlaran d'un seguiment minoritari, de manifestants pro-etarres, d'antisistema, es a dir les mentides de sempre amanides amb els insults corresponents.
Després tindrem que suportar les inaguantables tertúlies amb les desqualificacions als professors, als alumnes i als defensors d'una educació pública, gratuïta i de qualitat.
Els condescendents seguidors del PP ens voldran convèncer de que la culpa de tot és del govern anterior i que som tan brètols que no ens adonem de les meravelloses qualitats dels membres del govern de Mariano Rajoy.

Segons els informes de la policia, quasi tots els components de la cúpula del PP estan pringats i apareixen a la famosa comptabilitat de Bárcenas.
Segons la investigació policial, l'honesta Esperanza Aguirre, "el azote" dels delinqüents, és tan xoriça com els altres, es a dir, que tots són iguals.

Ens governen una colla de "golfos" i deuríem de fer quelcom.
Algú es preguntarà que com és que no parlo de la decisió del Tribunal Constitucional... és que m'és indiferent, si els de Madrid son uns "golfos" els d'aquí són exactament iguals però parlant català o loapo, tant és.

7 de maig del 2013

LLADREGOTS, MANTINGUTS I BORBONS. AH! I MOURINHO.


El títol d'avui podria semblar el d'una pel·lícula dels anys 80, de l'època del famós "destape", però malauradament es tracta d'una realitat.
Però com he dit què semblava el títol d'una pel·lícula donaré nom a cada un dels personatges.
Els lladregots són, i crec que està molt clar, els bancs i concretament "Bankia".
Els mantinguts són, i també està clar, els polítics.
I els Borbons ja sabem, malauradament, qui són.
Els lladregots, una vegada més, actuen a favor del poder i massacren indiscriminadament a qualsevol ciutadà que gosi deixar a deure un miserable euro.
Els mantinguts viuen de "puta mare" i menteixen sense escrúpols a tots els ciutadans.
Els Borbons... bé els Borbons són el que són i quan un d'ells té un petit problema posen en marxa la maquinària de l'estat per tal de que no tingui cap entrebanc en la seva plàcida vida... bé... què quan un Jutge vol imputar a l'infanta -senyora d'Urdangarín- el papa -El Rey- truca al seu fidel servidor -Mariano Rajoy- el qual fa que la fiscalia i l'advocat de l'estat desmuntin qualsevol tipus d'acusació.
Ara, això sí, el papa -el Rey- i el fidel servidor -Mariano Rajoy- no truquen a la fiscalia ni a l'advocat del estat quan una família, sense cap tipus d'ingrés i amb quatre fills, és desnonada de la seva casa per un banc -del grup dels lladregots- per no pagar unes quotes -uns milers d'euros- de l'hipoteca.
Amb la no imputació de l'infanta -la filla de papa i senyora d'Urdangarín- que ha gaudit dels diners dels contribuents per viure de "puta mare", es demostra una vegada més que la justícia no és igual per a tots.
Els mantinguts ho han celebrat com si de la "décima" es tractés -molts dels mantinguts són del Real Madrid- els Borbons també ho han celebrat i els lladregots, potser, també, ja que han aconseguit arruïnar una vida més.
La monarquia cada vegada està més desprestigiada, per a un republicà convençut com jo és una bona notícia, i espero que els ciutadans s'adonin de que continuar-los mantenint és un greu error.
El que també és cert és que els dos qualificatius que encapçalen l'escrit d'avui encaixen perfectament amb els Borbons pel que podria tant sols parlar d'ells, però no em ve de gust.
El que la justícia és igual per a tots és una fal·làcia més a les que ens té acostumat el govern del PP.
Per robar uns bolquers et poden caure tres anys de presó, per ser còmplice de robar milions d'euros als contribuents, no imputació, i per blanquejar els diners que roba el teu amant a Marbella -la Pantoja- dos anyets i no té que ingressar a la garjola.
Ah! em descuidava de parlar d'en Mourinho... sabeu què... que li donin pel sac, al igual que als lladregots, els mantinguts i els Borbons, són tots iguals, manipuladors, mentiders i deslleials amb tots els que, a les urnes, van confiar en ells.
Als mantinguts els podrem fer fora aviat... als lladregots... espero que també... en Mourinho es marxarà sol... però, collons, als Borbons no hi ha manera de fotre'ls fora... els francesos si que ho van fer bé... encara tindran la guillotina a la Bastilla?

6 de maig del 2013

LLEPACULS I ZOMBIS


Avui no tenia moltes ganes d'escriure, la raó, potser, és que em canso de repetir sempre les mateixes coses, de donar publicitat gratuïta a tots aquests bocamolls, que creient-se en possessió de la veritat, creuen crear càtedra cada vegada que obren la boca, però ha sortit per televisió el què, a partir d'ara, catalogaré com la meva "musa", l'inefable Paco Marhuenda, i no m'he pogut resistir.
Em meravella la capacitat que té per trobar una explicació a cada bestiesa que fa el govern.
M'he preguntat moltes vegades sinó es cansa de pilotejar tan descaradament al PP.
Té que ser molt cansat està tot el dia buscant explicacions a tots els actes d'en Rajoy i la seva colla de "descerebrats".
És como el líder d'una banda de "zombis", marca un camí per a que tots els fidels seguidors "peperos" el segueixin i actuïn segons les directrius que marquen des del partit, les quals, ell difon mitjançant el pamfletari diari que dirigeix.

No és l'únic, però si el més fidel al PP, potser pel seu passat a les files del partit.
Tenim als éssers estranys que pul·lulen per "13TV "i per "Intereconomia", però aquests són
tan, però tan fatxes, que estan en contra de tot i de tots, no tenen cap credibilitat i estan adreçats a un públic totalment allunyat de la realitat de la nostra societat, per tant no cal ni tan sols perdre un minut amb ells.
Com anava dient, l'amic de "La Razón", arriba a ser fastigós.
Amb la seva condescendència i prepotència ens vol fer veure que el que fa el seu estimat amic, Mariano Rajoy, és el millor pel país.
Avui treuen pit, hi ha 46.050 aturats menys... i?
És a dir: 6.202.700 aturats, menys els 46.050... queden 6.156.650 aturats...
Ho celebrem?
Sembla mentida la capacitat que han desenvolupat els membres del govern per manipular-nos i intentar fer-nos veure que això és una bona notícia.
Estem per sobre dels sis milions d'aturats, el país pràcticament en fallida, amb un 57% d'atur juvenil, amb famílies sense cap ingrés i gent vivint al carrer, i els llepaculs de torn treuen pit i feliciten al govern per la seva tasca.

Veieu?
Ja torno a parlar del mateix, per això no volia escriure avui.

Parlaré de futbol... d'en Messi, que ja torna a marcar gols a parells, d'en Mourinho, que ja torna a tocar els collons a tothom...
Tampoc, és molt avorrit.

Crec que em posaré a llegir, és més útil, ja que escrivint tant sols faig que repetir el què ja se i llegint aprendré coses noves... potser llegiré "La Razón" o miraré "El Gato al agua", potser amb una mica de sort... s'ofega.