15 de juny del 2013

LEO "DILLINGER" MESSI O EL SOMNI DE "FLOPE"


Per fi la premsa de Madrid, sobretot l'esportiva, ha trobat la notícia somiada. La notícia amb la que els Roncero, Perdrerol i companyia -mala companyia- havien somiat des de que el Barça va començar a guanyar tot el que es podia guanyar.
La notícia amb la que podien atacar al jugador més odiat per ells, en Leo Messi, i a la vegada podien insultar al Barça, Catalunya i tot el que faci olor a català i independentisme... en Leo Messi ha defraudat -suposadament- a Hisenda.
Pel que sembla, la fiscalia ha presentat una querella, que el jutge encara no ha acceptat a tràmit, per uns presumptes delictes contra la Hisenda Pública. Sembla ser que no van ser declarats uns ingressos rebuts, pels drets d'imatge, allà pels anys 2007, 2008 i 2009.
Fins aquí tot podria semblar normal, si veritablement això va passar que s'investigui i que s'actuï d'acord amb la llei, però el més preocupant és quan ha sortit la notícia i de la manera que ha estat tractada per la premsa.
Han tractat a Leo Messi com si fos l'enemic públic número 1, el Dillinger del futbol, el Bàrcenas de torn o, potser, Hannibal Lecter.
Els informatius i diaris han obert amb la notícia, s'ha especulat amb tot tipus de delictes i no han dubtat de fer un judici paral·lel en el que ha sigut declarat culpable i sentenciat. Els tertulians, llepaculs de "Flope" (Florentino Pérez), treien foc pels queixals, a algun d'ells se li formava, fins i tot, escuma al voltant de la boca, i tot per una suposada irregularitat en la declaració del IRPF.
Si un fos malpensat, que no ho soc, sospitaria què la mà del PP està pel darrera, Florentino és amic personal de l'Aznar, el qual ha tornat a sortir a la palestra després d'estar amagat a la seva fosca caverna anomenada FAES.
Però no ho crec... Cony! i perquè no?
En "Flope" va intentar acabar amb el Barça fitxant a Mourinho, el qual s'ha marxat amb la cua entre les cames. Va intentar dinamitar el fitxatge de Neymar.
La premsa afí al règim del PP i del Real Madrid, porta parlant de final de cicle cada vegada que el Barça, no tant sols perd, sinó quan empata. 
Han buscat criminalitzà a Guardiola, a Tito i fins i tot a Roura, però al final ho han aconseguit, han trobat la manera de desprestigiar al millor jugador del món, més a més, quan sembla que el seu jugador estrella no té molt clara la seva continuïtat.
Per sort avui comença la "Copa Confederaciones" i això, a tots aquests periodistes bufons, els hi fa sortir els seus més obscurs instints, s'omplen la boca amb la paraula "ESPAÑA", i s'obliden de les altres coses, el seu estimat Iker pararà tot el que li xutin, Ramos farà el gol de la victòria i els jugadors del Barça, que per cert són majoria, passaran a segon terme, ja que sempre, els veritables herois són els del "REAL MADRID", això si, de "ESPAÑA".
A finals d'agost començarà la lliga i tot s'oblidarà, el Madrid tornarà a ser galàctic i el Barça a guanyar-ho tot i els Roncero i companyia... seguiran parlant de "FINAL DE CICLO".

13 de juny del 2013

AMICS INDEPENDENTISTES:


Avui vull dirigir-me a tots els que demanen la independència esgrimint raons tan insostenibles com; la solució a la crisi, a l'atur i a no se quantes desgràcies més que ens amenacen si seguim pertanyent a la seva odiada Espanya.
Els governants catalans, al cap i la fi polítics amb ambicions molt llunyanes a les de ser servidors del poble, canvien de discurs segons els vents que bufen des de Madrid. Hem escoltat l'últim discurs del president Mas, amb un missatge més aviat ambigu i intentant deixar obertes totes les portes.
A part d'això, ens em assabentat d'una altre notícia molt inquietant, els Mossos
posaran en marxa un canó d'aigua per reprimir les manifestacions. El cap dels Mossos ha declarat que no suprimiran les pilotes de goma, al cap i la fi tots tenim dos ulls, que importa si en perdem un, i de regal ens regaran, es a dir ens deixaran bornis però molt frescos, cosa que està bé tenint en compte les altes temperatures que s'acosten. Em pregunto... quant siguem independents... farà menys calor?
Bé això no ve al cas, el que em preocupa és la gran vocació a reprimir que té aquest govern que aspira a governar un país independent. La vocació dictatorial que ens demostren dia a dia, comença a ser preocupant. Ens "maxaquen" amb impostos i ara també amb sistemes que recorden èpoques molt fosques de la nostre història recent.
Els canons d'aigua són molt perillosos, els mateixos mossos els van descartar fa molts anys perquè poden ocasionar lesions molt greus, i ara ho volen posar en marxa.
La repressió sempre va de la mà del poder, i els nostres dirigents, des de que van decidir unilateralment començar a crear una estructura d'estat, copien les arts més perverses per a sotmetre al ciutadà.
Aquest és el país que voleu, amics independentistes?
Un país reprimit i controlat policialment?
Un país en el que milers de nens pateixen desnutrició mentre els polítics mantenen ambaixades a països que no ens aporten res?
Un país en el que cada vegada surten més casos de corrupció i enarboren la bandera del independentisme per a distreure a la ciutadania?
Un president que canvia d'opinió cada dos per tres?
Un país en el que els que ens tenen que portar a la somiada Ítaca... per cert Ítaca és una illa grega... i ja sabem el que passa a Grècia.
A Grècia, l'estat a tancat la televisió pública... què està passant a TV3?
Cada vegada veig més similituds amb el país Hel·lènic; tancament de mitjans públics, repressió brutal al carrer, dirigents corruptes... al cap i la fi la reina d'Espanya és grega... i el rei italià... per sort el príncep no s'ha cassat amb una portuguesa, tindríem el cercle tancat.
Algú dirà que això és demagògia... però no oblidem què només a Barcelona s'han detectat més de set mil infants amb desnutrició i que cada vegada hi ha més gent vivint al carrer.
Com es pot construir un país sense defensar al poble?
O és que volen construir un país només per a polítics?
En els meus malsons m'imagino al president Mas vestit de militar, al més pur estil dels dictadors llatinoamericans o africans, i espero que segueixin sent malsons.
Desitjo que es pugui fer aviat el referèndum... les sorpreses poden ser molt grans... i si els polítics se sufoquen... tenim el canó d'aigua.