31 de març del 2017

"Matar a un ruiseñor...o al pájaro de Twiter"

Resultat d'imatges de carrero blancoVolia començar amb un acudit sobre Carrero Blanco, però he pensat que un sanguinari repressor franquista no mereix un somriure i per això prefereixo parlar de la hipocresia d'aquest país que és la conya.
Els jutges estan més preocupats de jutjar tuitaires, que de ficar a la presó a tots els corruptes que campen lliurement pels diversos parlaments, ministeris i conselleries, això sí, després s'omplen la boca amb discursos grandiloqüents sobre la llibertat.
És veritat que té més poder la ploma que l'espasa i que la dreta mai ha sigut molt amiga de la cultura. És molt preocupant que la llibertat cada vegada estigui més minvada i és preocupant que els dirigents polítics no facin res.
Però hi ha una cosa que em tranquil·litza, tenen por al poble.
Han fet lleis per reprimir les manifestacions, per censurar les xarxes, per perseguir tuitaires, el que vol dir que no estan segurs, que ens tenen por, i això ho hem d'aprofitar.
No podem permetre que jutges i periodistes comprats ens coaccionin.
No podem sortir al carrer pensant que ens poden detenir per escriure o tan sols per pensar, hem de plantar cara i no permetre que tota aquesta colla de successors del franquisme ens diguin el que hem de fer o no. 
Resultat d'imatges de titiriterosTotes les persones de bé s'han posat les mans al cap en assabentar-se de l'absurda sentència a una tuitaire i al mateix temps ha deixat al descobert la veritable cara de molts dels tertulians que omplen programes de televisió. 
En altres països els polítics i periodistes opinen lliurement, aquí no, aquí segueixen l'ideari del partit que governa; que no és altre que protegir al franquisme davant qualsevol atac, encara que sigui humorístic. 
El Partit Popular no és capaç de deslligar-se dels seus orígens i continua protegint a una gent que durant quaranta anys va assassinar impunement. No podem permetre que ens coartin ni podem permetre que abusin de nosaltres, defensem els nostres drets i plantem cara a tots aquests repressors vocacionals que volen seguir els passos dels seus avantpassats.