5 d’abril del 2013

"CANYA AL MONO"


Una vegada més els fidels periodistes afins al règim del terror imposat per, el perdedor, Mourinho, treuen fum pels queixals.
Aquest cop és per la queixa què el FC Barcelona ha adreçat a la UEFA.
La queixa està perfectament fonamentada, ja que és pel desconeixement del reglament que va demostrar el col·legiat. No s'han queixat del gol en fora de joc, de les constants faltes rebudes i no sancionades o de les targetes grogues sense sentit... però tant és, quan es queixava Mourinho, per a la premsa "merengue", era una qüestió de justícia, quan ho fa el Barça és una manera de pressionar a la UEFA, per guanyar partits deshonestament.
La premsa afí a un determinat règim sempre està obligada a satisfer als seus amos i a intentar destruir, de la manera que sigui, als contraris als interessos dels que els hi paguen.
Ho estem veient en el cas Urdangarin, qui fins ara era un gran jutge, s'ha convertit en un malvat, i la premsa del règim ataca ferotgement a tot el que pugui tacar la immaculada imatge de la filla del monarca.
No vull parlar ni de princeses, ni d'entrenadors de futbol, vull parlar d'uns senyors que s'anomenen periodistes i que tant sols són els portaveus d'uns polítics corruptes i manipuladors.

Ahir fent zàping, sí ja se que no ho tinc que fer, però a vegades l'avorriment et fa fer coses poc saludables per la salut mental. 
Com deia, fent zàping vaig caure en un programa d'una cadena molt, molt, però que molt afí al Real Madrid i a Mourinho, i els exabruptes que vaig escoltar en contra del barça, com entitat, dels directius i fins i tot, dels jugadors, haurien fet ruboritzar al mateix diable, si existís.
La raó d'aquesta demostració, desmesurada, d'odi venia tant sols per la queixa del Barça a la UEFA i em va fer pensar en que si aquesta vehemència la utilitzessin per parlar dels greus problemes que patim les coses serien diferents.
No he sentit encara a cap dels impresentables, que s'auto cataloguen com a periodistes, discutir acaloradament dels desnonaments, de les estafes dels bancs, de l'atur o de qualsevol altre tema veritablement important per al ciutadà.
Tant sols els hi interessa atacar, sense cap tipus d'escrúpol, allò que pugui molestar als seus amos, ja sigui el Barça, la Independència o simplement quelcom que sigui incomprensible per les seves petites ments.
Molts d'ells no tenen estudis, alguns malauradament els conec, i han passat a la categoria de periodistes aprofitant la gran proliferació de televisions privades i públiques.
Alguns d'ells eren tant sols becaris que escrivien els peus de fotografia en diaris de tercera fila i ara són caps de... res, però amb la possibilitat de parlar per televisió o ràdio i intentar assentar càtedra cada vegada que obren la boca.
Molts d'ells parlen malament, no saben utilitzar l'idioma, diuen paraulotes en directe i no tenen cap respecte per el teleespectador o l'oient.
Tenim uns polítics mediocres i corruptes i massa periodista de mentida, amb un poder atorgat per aquests mals governants que els utilitzen per al seu benefici.
Quan un té el plaer de llegir o escoltar als grans mestres del periodisme és dóna compte de la gran mediocritat que ens rodeja.

4 d’abril del 2013

BRUIXES I PRINCESES I HEROIS I VILANS.


Aquest país, poc a poc, s'està convertint en un conte medieval, tenim bruixes i princeses, herois i vilans, les princeses es tornen bruixes i els herois... vilans.
Fins ara el jutge Castro era el "adalid" de la honestedat, era el salvador de les essències reials, malmeses per les males accions del monarca, que a part de matar elefants col·leccionava amants i per el corrupte gendre, que amb amics poc recomanables, Camps, Matas, Rita Barberà, feia negocis poc honestos.

Però... com si d'un malvat bruixot es tractés, el jutge Castro, ha convertit la rossa princesa (infanta) en una bruixa malvada, que utilitza els diners dels súbdits, recaptats pel seu príncep... blau(grana), per viure en un palau colossal.
El malvat jutge ha atacat el més sagrat, la "nena" de sa majestat i com valerós cavaller medieval, la fiscalia ha sortit a defensar l'honorabilitat de la bella dama.
La fiscalia a interposat recurs per la imputació de la infanta i els nobles cavallers de la gavina han sortit a recolzar aquesta decisió, col·laborant amb un ferotge atac a tot el que gosi estar d'acord amb la imputació.
El cavaller de la gavina, Vicente Martínez Pujalte, ha sigut el primer en aixecar la veu i, sense ruboritzar-se, ha acusat al jutge de actuar per protagonisme...

(També està clar que al PP no li agrada gens aquest jutge, és el del cas "Palma Arena" i va engarjolà a alguns membres populars.)

Però al que anava, els cavallers de la gavina, de la mà de la premsa fidel al règim, han començat la gran creuada per desprestigiar al jutge Castro, el fins ara heroi s'ha convertit en vilà.
Ha passat de ser lloat a ser estigmatitzat i s'ha obert la veda. Des d'avui, com si de la caça de la guineu es tractés, els cavallers de la gavina, perseguiran sense descans al irreverent jutge fins haver satisfet als seus magnes amos.
Les fogueres estan enceses i a arribat l'hora de començar a cremar a bruixes i bruixots per tal de salvaguardar la, falsa, honestedat de la infanta ultratjada.

El mag Merlín, reencarnat en la figura de Rajoy, no ha obert la boca, potser s'ha quedat bocabadat, i com sempre, esperarà que el temps calmi la tempesta.

El gir que ha donat el cas, amb la imputació de l'infanta, dóna aire als cavallers de la gavina i els hi serveix per distreure als súbdits de les actuacions del cavaller negre del conte, el príncep de les tenebres i dels sobres, el comte de la peineta, el cavaller Bárcenas.
La dama Cospedal, avui respira una mica més tranquil·la, hi ha un altre malvat en el regne i d'aquest no té que donar explicacions... ni en directe ni en diferit... i "colorín colorado..." aquest conte... acaba de començar.

3 d’abril del 2013

LA MALALTIA DEL PRESIDENT


Des de fa molts anys els investigadors mèdics busquen trobar solucions a les malalties que més afecten a la població.
S'està avençant en la curació del Càncer, les investigacions pel tractament de l'Alzheimer estan molt avançades i un munt d'estranyes malalties estan en processos, en alguns casos, de futures solucions... però... i la malaltia del PP?
Sí, el PP té una greu malaltia i és un tipus d'Alzheimer selectiu.
M'explicaré; l'Alzheimer és una malaltia neurodegenerativa que es manifesta com a deteriorament cognitiu i trastorns conductuals. Es caracteritza en la seva forma típica per una pèrdua immediata de la memòria i d'altres capacitats mentals, a mesura que les cèl·lules nervioses (neurones) moren i diferents zones del cervell s'atrofien, però l'Alzheimer selectiu que pateix el PP només produeix la pèrdua de memòria de determinats esdeveniments.
Un exemple és quan tots els membres del govern no sabien que el senyor Bárcenas seguia treballant al PP, quan la senyora Mato no recorda qui pagava les factures de les seves festes o no recordava quins cotxes tenia al garatge de casa seva. Un altra mostra és el desconeixement de les activitats del senyor Dorado per part del president de la Xunta.
En relació a l'amistat del senyor Nuñez Feijóo amb el “narco” Marcial Dorado, contrabandista en els anys 90, no tindria cap importància si no estès pel mig la deshonesta campanya, que va liderar, en contra del ex vicepresident de la Xunta Anxo Quintana, per unes fotografies "similars", però amb un honrat empresari gallec.
Els integrants del PP pateixen aquesta malaltia i sembla què, a diferència del veritable Alzheimer, és molt contagiosa.
El més malalt de tots és el president del govern, el senyor Rajoy.
Ha oblidat que és president del govern.
S'ha tornat en una espècie de viatger en el temps que ha oblidat quines són les seves obligacions i els seus compromisos amb els seus votants.
Es mou pel món sense saber, ben bé, quina és la seva comesa i segueix creient que qui governa és en José Luís Rodriguez Zapatero.
Les coses continuen sent culpa del PSOE i ell, amb cara de no assabentar-se de res, pren el pèl a periodistes i ciutadans sense ruboritzar-se.
Les seves prioritats són; no cremar-se, anar a veure partits de futbol i satisfer als amos europeus.
La sensació que tinc és que està perdut, molt malalt, i què ha arribat un moment en el que ha acceptat que la corrupció és una realitat amb la que es té que conviure.
Fa discursos sense cap sentit, sense parlar dels temes que veritablement preocupen als ciutadans i, amb el recolzament de la premsa afí al seu règim, enganyar-nos i fer-nos culpables dels seus propis errors.
És el president més mentider que aquest país a patit i cada vegada està més a prop d'un dictador repressiu que d'un president democràtic.
Estimats investigadors mèdics, estudieu aquesta malaltia i trobeu-li una solució, sinó la tindrem que buscar nosaltres i quan el poble té que buscar les solucions, aquestes acaben sent molt radicals.

2 d’abril del 2013

HOMÒFOBS: BOJOS O REPRIMITS?


El començar a escriure sempre és difícil, sobretot per la quantitat de temes que un pot escollir.
Els Bárcenas i companyia són una font inacabable d'inspiració, però avui, un anormal m'ha inspirat per escriure.
No acostumo a llegir segons quines pàgines Web, més que res per salvaguardar la meva precària salut mental, però avui, gràcies a estar tafanejant per Facebook, he llegit un article en una pàgina Web que feia molt de temps que no visitava.
L'article estava signat per... bé el nom no té cap importància, al igual que el nom de la pàgina, ja que habitualment a la merda no se li posa nom.
El tema era... ben bé no se, encara, quin era el tema en concret; criticava durament el matrimoni entre persones del mateix sexe, insultava als homosexuals i a tot el que gosa defensar la llibertat dels éssers humans.
El paio, al qual no nomenaré, no tinc cap interès en fer-lo famós, deixa entreveure unes inclinacions ocultes i reprimides que li fan odiar el que en el seu interior sembla ser un desig.
Sempre s'ha dit que els més homòfobs són els que es resisteixen a "sortir de l'armari", és a dir els més reprimits.
Això no tindria cap importància sinó fos per la proliferació de pallassos, que emparant-se en la llibertat d'expressió, que ells després menyspreen, llencen tot tipus de merda contra allò que els hi molesta o desitgen i no s'atreveixen a expressar.
La homofòbia és molt habitual en gent amb un nivell intel·lectual molt precari i amb una mentalitat tan petita que no coneix res més enllà el seu reduït cercle d'amistats, tan mancades d'intel·ligència com ells mateixos.
Com podeu apreciar no he transcrit cap fragment de les ximpleries escrites per aquest personatge, no val la pena, embrutaria el meu blog amb paraules poc edificants i no és pas el meu desig, però sí que crec que el lector mereix poder accedir, si vol; visiteu Roses Digital i amb la olor podreu arribar fins a les bajanades del, en cap moment nomenat, reprimit autor del penós article.
Suposo que llegirà això, encara que estigui en català -l'article està escrit en castellà- però aviso que no penso tornar a parlar del tema, em fa fàstic.
La gent que pensa d'aquesta manera no mereix que perdi més temps amb ells i ni que vosaltres perdeu el temps llegint-los.
Tornaré als meus amics Bárcenas i companyia, són uns xoriços pocavergonyes, però al menys respecten als éssers humans... encara que intentin robar-nos.