27 de setembre del 2013

CINEMA O TEATRE... O CIRC?


Sempre sóc reticent a parlar de futbol i és per les passions que genera. És més fàcil que dos amics es barallin pel futbol que per altra cosa. Però hi ha una cosa que em preocupa i és què un comentari del president del FC Barcelona, Sandro Rosell, hagi exasperat tant als madridistes i a la premsa afí al patriarca Florentino.
El president del Barça, encertadament o no, va fer el següent comentari: “ Aún no me lo creo. Las evidencias no hace falta comentarlas”.
Bé, que podem deduir de la frase?, doncs, que va veure la jugada, que no es creu que xiulés un penal i que no cal comentar-lo, ja que per televisió es veu clarament.
Què és el que van entendre els “Hooligans” madridistes?
Aún no me creo que no seamos independientes, es evidente que el gobierno centralista quiere favorecer al Real Madrid, para torpedear nuestras intenciones secesionistas”
Què van entendre els integrants del Real Madrid?
Aún no me creo que niegen que el arbitro está en nómina del Real Madrid, es evidente que Florentino le ordenó por el “pinganillo” que debia pitar el penalti”
Està clar que cada un veu o escolta el que més l'interessa i que la premsa, plena d'intrusos, es decanta cap a qui més li paga.
La intervenció d'en Siro López a La Sexta és la demostració més clara del periodista venut al poder, de la falta d'ètica i de personalitat i una ofensa a tota la premsa seriosa.
Esta clar que no és l'únic culpable, el bufó del Real Madrid disfressat de mig barcelonista, Josep Pedrerol és l'inductor d'aquests esquetxos còmics que pretenen fer-nos veure com a premsa seriosa d'investigació.
Però, bé, al cap i la fi, el que esta passant amb la premsa esportiva és un reflex del que passa amb l'anomenada “premsa seriosa”.
Estem veient a televisions nacionals intervencions de, presumptes, periodistes que no saben expressar-se, que no saben utilitzar l'idioma i cometen greus faltes lingüístiques.
On són els professionals?
Ah! sí a l'atur o jubilats o apartats. Les redaccions s'han omplert de becaris i càrrecs de confiança dels polítics, destinats a filtrar el que es diu i de la manera que es diu.
La manipulació ha arribat a totes les televisions i diaris i estem veient com Televisió Espanyola versiona totes les notícies relacionades amb el govern, la casa del rei o tot el que estigui relacionat amb el PP. TV3 s'ha convertit en un canal monotemàtic, només es parla d'independència. Les privades fluctuen depenent de les simpaties polítiques dels seus dirigents i presentadors i Tele 5... bé Telecinco... cony Telecinco... ah! Si depén dels escàndols sexuals de la pseudo famosa de torn.
He començat parlant d'esport, he seguit amb política i he acabat amb sexe i tot dirigit pels pallassos que ens governen, per tant... CINEMA. TEATRE I CIRC.