8 de febrer del 2013

FINS QUAN?


Un dia més ens hem trobat amb un altre injustícia. 
Aquest cop un altre suïcidi per culpa d'un desnonament.
La víctima, un home de 36 anys, ha saltat des d'un quart pis. A la mà hi duia l'ordre en què se li comunicava la pèrdua de la casa.
Mentre, tenim que suportar els despropòsits del govern d'en Rajoy, defensant a una ministra corrupte, que rebia favors de la trama Gürtel i que en el temps que porta al govern ha deixat la sanitat al nivell d'un país del tercer món.
També tenim que aguantar les fanfarronades dels Bárcenas, Undargarín... per cert, parlant d'Urdangarín; com us queda el cos, després de llegir la notícia del suïcidi d'en Francisco J. Lema a Còrdova i saber que l'advocat del "en Palma do" ha presentat un recurs per considerar que el seu client por patir un "empobrecimiento injusto"?
A mi, personalment, se'm remouen els budells i em venen ganes d'escriure moltes barbaritats... millor respirar fons.
Aquests polítics han perdut tot tipus de connexió amb la realitat, s'han tancat en una bombolla des de la qual menyspreen a tots els ciutadans sistemàticament.
El president Rajoy menysprea als periodistes. 
El president Rajoy menysprea als ciutadans. 
El president Rajoy menysprea Espanya.
Volen aprofitar la majoria absoluta per fer el que els hi ve en ganes i tant se'ls hi en fot el que pensin els altres.
Per si tot això no era suficient, a tornat, crec que mai havia marxat, la pallassa de l'Esperanza Aguirre.
L'ex presidenta de la Comunitat de Madrid, que va arribar a la presidència fent trampes, ara vol erigir-se com la salvadora.
Molts depredadors, com les hienes, es barallen pel menjar, i en el PP ja s'estan barallant pel poder.
Parlant de Hienes... heu vist el vídeo de TV3?
No sé quin descerebrat ha sigut l'autor, però a part de ser una bestiesa no he vist la gràcia per en lloc. Soc del Barça, i soci, però no crec que sigui lícit fer aquests tipus de vídeos per desacreditar a un rival.
Una vegada més s'ha barrejat l'esport amb la política i una vegada més l'han cagat.
Ahir ho deia, tenim polítics mediocres i periodistes mediocres.
Fa un temps vaig abandonar la meva professió, realitzador de televisió, i cada vegada estic més satisfet d'haver-ho fet, aquesta professió s'ha omplert de intrusos que es creuen que fer bestieses és modern.
Avui m'estic indignant massa i no és bo, és divendres, ha començat el carnaval i... com a carnaval tot si val... m'oblidaré de polítics, mediocres i impresentables... em dedicaré als plaers carnals... em menjaré un filet i que cada un ho entengui com vulgui.
Bon Carnaval.

NOU BLOG


Avui us vull presentar un nou blog de la xarxa, és molt interessant i espero que el segui-ho... sense oblidar-me, eh?
http://enricardonagarcia.blogspot.com/

6 de febrer del 2013

MEDIOCRITAT EXCEL·LENT

"Has fet un treball molt ben documentat i molt ben argumentat, però desmesurat. M'explico, has inclòs informacions que potser per un altre tipus de treball serien importants i imprescindibles, però en aquest treball són una mica irrellevants. Per a respondre la pregunta de la PAC no hauria calgut parlar de tant extensament de la diglòssia o dels conflictes socials, en canvi està molt bé la part on dónes exemples de diferents societats multilingües. Per això com a nota tens una B (7) "

Això és totalment cert, és la avaluació que ha rebut el meu fill d'un treball de la Universitat.
Què demostra aquesta avaluació?
Doncs està molt clar, en aquest país predomina la mediocritat per sobre de l'excel·lència.
En qualsevol universitat, d'Anglaterra o dels Estats Units, hauria estat altament qualificat, però en aquests país no.
És la universitat que vol el senyor Wert i el corrupte govern del PP, una educació precària, amb uns irrisoris valors i l'oportunitat de treure la carrera endavant amb el menor esforç possible.
Qualsevol universitat estaria orgullosa de que els seus estudiants fossin brillants, però aquí no se li dona cap valor.
Malauradament, mica en mica, aquesta idea s'ha anat inculcant als estudiants i els treballs universitaris s'han convertit en una mera manera d'aprovar com més aviat millor i ... bé, actualment, anar al atur.
Ministre Wert, no ha pensat, si és que té aquesta capacitat la qual cosa dubto, què la solució per fer prosperar un país és un poble culte?
Quina bestiesa acabo de dir, aquest govern té vocació feixista i com a tal vol un poble pobre, necessitat i incult per poder-lo manipular al seu gust.
Els valors que proclamen són els del "pelotazo", el suborn i l'enriquiment ràpid i fàcil.
Tenim polítics mediocres, periodistes mediocres i tot el que sobresurti té que ser calla't de la manera que sigui.
Cada vegada està més clar que cal una revolució, política, social i cultural. No podem permetre que triomfin els mediocres i que l'espill on s'ha de mirar la joventut estigui reflectint "sálvames de luxe", "hombres y mujeres..." i tots aquests programes dedicats a la màxima degradació intel·lectual.
Es tanquen llibreries i biblioteques, es posen traves per accedir a una educació d'excel·lència, es premia la mediocritat i la corrupció comença a ser una forma de vida.
Cada dia hi han més "blogs", però malauradament són de bajanades, i triomfen.
L'altre dia em vaig entretenir en explorar per la xarxa i vaig trobar des de "blogs" per fer-se ric ràpidament, per aprimar-se, per maquillar-se, per anar de compres... bé de tot, però culturals molt pocs.
La venalitat i la mediocritat està a l'ordre del dia i si no ho aturem les pròximes generacions tindran dirigents educats en "sálvame", "hombres y mujeres..." i herois com Julián Muñoz, Luís Bárcenas o algun que altre Pujol.
Ho deixo, comença "Sálvame".

5 de febrer del 2013

ELS PAPERS APÒCRIFS

"Verás que todo es mentira, verás que nada es amor, que al mundo nada le importa yira, yira..."
Així podria començar qualsevol de les declaracions dels dirigents del PP.
Les mentides es van acumulant i s'ha convertit en un concurs de qui la diu més grossa.
Segons qui parla varien les raons de la falsedat o veritat dels famosos papers. Si és el president del govern, diu textualment: "Todo lo que han publicado sobre mi y mis compañeros es falso, salvo alguna cosa, que es lo que han publicado los medios de comunicación", els altres asseguren que els documents són apòcrifs. Les declaracions del president no les he acabat d'entendre, però ja s'ho farà, els nervis sembla que el traeixen més del desitjat i, com comença a ser habitual, ha tornat a fer el ridícul.
La premsa fidel al règim ja ha tret l'artilleria i dubten de la veracitat dels documents i es creuen, sense cap tipus de dubte, les declaracions exculpatòries d'en Bárcenas.
Per ells tot és un "contubernio judeo-masónico", com deia el seu estimat lider ideològic, es a dir "El Caudillo", creat per les malintencionades ments del PSOE, capitanejades pel diabòlic Rubalcaba.
Estava pensant que si el líder de l'oposició fes tot el que li atribueixen no tindria temps ni per anar al lavabo.
La fiscalia ha citat l'extresorer del PP a declarar junt amb l'ex-diputat Jordi Trias... però tant és, diguin el que diguin, per a la dreta continuarà sent mentida tot.
He titulat l'article "ELS PAPERS APÒCRIFS", que és cóm els han definit alguns membres del PP, encara que molts d'ells no tenen ni idea del que vol dir.
L'adjectiu apòcrif, té dues accepcions; una és: Fabulós, supòsit o fingit, i l'altre: Dit d'un llibre atribuït a autor sagrat: Que no està, però, inclòs en el cànon de la Bíblia.
Si agafem la primera accepció, diríem que els documents són fabulosos o suposats, però si agafem la segona... efectivament podríem dir que van a Missa.
Sempre he cregut que els éssers més ignorants que poblen la nostra fauna política són els portaveus dels partits. Diuen el que els hi manen dir, menteixen sense cap pudor i consideren que la resta dels humans som totalment idiotes. La mostra més clara que tenim és la d'en Floriano, fidel portaveu del PP, i que, sense ruboritzar-se, diu les bajanades més inversemblants per tal de defensar l'honorabilitat dels seus amos.
Les tertúlies, que fa uns dies eren un recés de tranquil·litat degut a que pràcticament tots estaven d'acord, han tornat a ser un camp de batalla.
La dreta contra l'esquerra, els diaris afins al règim en contra dels que han publicat suposades proves de la falta d'honestedat del PP i els saberuts analistes polítics busquen explicacions totalment rocambolesques per semblar una mica menys rucs del que ho són habitualment.
Amb tot això, ningú parla de les retallades, l'augment de l'atur i la cada vegada més precària sanitat i educació.
El país s'ensorra i l'única preocupació dels polítics és salvar el cul.
El ciutadà no importa, tant és que cada vegada hi hagin més pobres i més aturats i més desnonats i més malalts crònics, tant és.
El que és important és salvar el cul... visca el cul... i que als altres ens donin pel cul.

4 de febrer del 2013

¿QUIÉN DA MÁS?

Segons les darreres notícies, la fiscalia anticorrupció ha demanat la imputació d'Oriol Pujol en el cas de les ITV.
El cas Bárcenas cada vegada està més liat i més unit al Gürtel.
Pel que es veu tots els partits estan tacats d'una manera o un altre i per acabar-ho d'arreglar els partits de futbol també, això sí, els de fora d'Espanya.
Parlant de fora d'Espanya, en Rajoy ha parlat, i ho ha fet, com no, fora d'Espanya, a Berlín i ha tingut que fer el que no va voler fer a Madrid, contestar les preguntes dels periodistes.
A la seva compareixença des de la cova d'Alí-Babá, perdó, des de la seu del PP al carrer Gènova, va dir literalment: "Es falso".
Avui a Berlín ha dit: "Todo es falso, salvo alguna cosa". Eh...?
Ja hem passat de la rotunditat del "es falso" a deixar entreveure una possibilitat de certesa. Amb una mica de sort, la propera compareixença serà; "Sí pero no, aunque no se sabe o sí".
Els acòlits llepaculs ja han sortit a la palestra, des de Gonzalez Pons a Floriano, passant per la Camacho, i han engegat el ventilador per escampar la merda. La culpa la tenen els socialistes, millor dit en Rubalcaba, abans la culpa de tot la tenia en Zapatero, però es veu que pels senyors del PP la culpabilitat en les accions contràries als seus interessos son hereditàries i ara en Rubalcaba ha heretat la diabòlica maldat d'en ZP.
Com deia, la culpa és d'en Rubalcaba, segons han declarat en meravelloses rodes de premsa o millor dit compareixences, ja que no permeten preguntes dels periodistes, els portaveus del partit.
Els que també han sortit en defensa dels seus amos son els diaris ABC i La Razón.
En un programa de televisió d'avui, el director de La Razón, defenia a capa i espasa la honorabilitat d'en Rajoy, insinuant, fins i tot, que tot el que s'ha publicat, fins ara, per El Mundo i El País es fals.
Per internet corria un acudit que deia; "El Partido Popular niega que exista el Partido Popular", doncs crec que aquesta serà la propera declaració oficial dels portaveus.
Han mentit tant que ja no saben que dir, sembla que es volen querellar amb tothom, espero no estar inclòs, d'aquesta manera el ventilador seguirà escampant la merda i aniran guanyant temps per idear més mentides i trobar altres culpables.
Pel que fa a CiU van pel mateix camí, primer la negació, després la solidaritat i les mans al foc, tot seguit els dubtes i després... "la culpa es de Zapatero", o d'en Navarro, que és una espècie de traïdor que no vol la independència.
No se com acabarà, però el que cada vegada tinc més clar és que ningú es culpable, tot és una "burda manipulación" com diu ara en Bárcenas, i que els que pagarem la trencadissa serem, una vegada més, els ciutadans.
Serà que hem indagat per sobre de les nostres possibilitats?
Això és "Mátrix" i no existeix?
Són tan gilipolles aquests polítics que es creuen que ens enganyaran?
Tindrem que sortir al carrer i fer el que van fer els francesos allí pel segle XVIII?
Estem en un moment en el que s'ens acumulen els delictes; Madrid Arena, Gürtel, Bárcenas, Urdangarín, Pallarols, Millet, Oriol i les ITV, "ERES" a Andalusia, "CAMPEÓN", BANKIA, àtic de luxe d'en Ignacio González... i ara el futbol. Per sort aviat tornarà GRAN HERMANO i les tertúlies tornaran a ser el que eren, d'alt contingut intel·lectual.
Quins collons...