17 de novembre del 2012

QUINA MERDA...

Després de veure aquest vídeo m'han vingut moltes coses a la memòria, he recordat temps que no m'agradaven gens, he sentit que per tot allò que durant molts anys varem lluitar se m'està escapant d'entre els dits, escolto les declaracions dels testimonis d'aquest atac flagrant contra la democràcia i les llibertats i no entenc a aquests polítics. Avui deixo el sarcasme i la ironia per fer una reflexió... és això pel que hem lluitat tant anys?, potser no ha valgut la pena, i només queda que baixar els braços i resigna'n-se a tornar a viure una època fosca i de repressió... encara què... em nego, no he patit una dictadura per permetre que, ara, uns polítics corruptes i amb vocacions feixistes ens robin el que ens pertany, tornem a sortir al carrer, lluitem i si tenim que enfrontar-nos cos a cos amb aquesta policia venuda al poder, fem-ho, ja ho vàrem fer fa uns anys i vàrem vèncer i ara tornarem a guanyar, la raó sempre pot contra els que estan deslegitimats per la seva pròpia supèrbia. Mireu el vídeo i jutgeu.




15 de novembre del 2012

DIJOUS DE RESSACA


Avui és dia de ressaca, no d'haver begut, bé per alguns si, però per la resta és "el dia después", dia de valoracions i desqualificacions, d'arguments surrealistes i de disculpes gens sinceres. Per uns, la vaga general va ser un èxit, per altres un fracàs rotund, els empresaris parlen de poc seguiment i els sindicats de massiu seguiment.
El problema és què gràcies a les noves tecnologies ja no enganya'n a ningú, tots saben què les empreses ubicades als polígons industrials de les grans ciutats van fer un seguiment pràcticament del 100%. i què les manifestacions van ser un èxit de participació, amb mils de milers de ciutadans al carrer. Però el que ha quedat clar una vegada més és que els polítics d'aquest país no saben comptar, per ells 100.000 son 100, serà per això de les retallades?. Si escoltem als portaveus vocacionals del govern; Intereconomia, 13TV, Libertad Digital (ja te collons el nom, llibertat), ABC, La Razón, a les manifestacions van sortir quatre gats, en la seva majoria antisistema i delinqüents habituals i la vaga tant sols la van seguir "rojos sindicalistas" que volen enfonsar la florent economia del nostre país.
És el de sempre, s'omplen la boca dient que ningú segueix la vaga, però s'esforcen fins a nivells totalment surrealistes per desacreditar-la, senyors fatxes, si no la segueix ningú, perquè es preocupen tant?...
No val la pena donar més voltes, mentre es preocupen d'això ens deixen tranquils i no tenim que escoltar les seves dèries sobre la unitat d'Espanya i el independentisme i la Guàrdia Civil i la invasió de Catalunya i ficar a la presó al president Mas i totes les tonteries de les que parlen habitualment.

El que si que és molt preocupant és la poca vergonya que té el nostre conseller d'interior, l'estimat Felip Puig. Ha tingut els "sants collons", i perdoneu la paraulota, de dir que l'agressió al nen de 13 anys de Tarragona va ser fortuïta, que quan el mosso estava colpeja'n a un altre ciutadà, suposo que en el seu interior pensava "delinqüent", la porra li va rebotar i va impactar en el cap del nen... algú s'ho creu?... el que passa és hi han imatges i es veu clarament el que va passar, però abans de reconèixer un error, aquests inútils polítics poden mentir fins a cansar.
L'altre intervenció genial del dia d'avui, és la del portaveu del sindicat dels mossos, que ha disculpat la agressió a una nena, la que estava al costat del nen agredit i que va interpel·lar als mossos agressors, dient que amb el casc que porten no senten el que se'ls hi diu.... perdó? Vol dir què...si no t'escolten...t'estomaquen?, vol dir que si un s'apropa a una persona sorda i aquesta respon amb un cop de puny, se'l te que disculpar, ja que no et sent? Ens hem tornat bojos?... o és què el nivell de menyspreu al ciutadà ha arribat a un punt en el que la policia pot actuar impunement i en lloc de ser castigats se'ls disculpa?.
Cada dia m'agraden menys els polítics que ens governen i la policia que tenen al seu servei, en lloc d'estar al servei del ciutadà. Mireu les imatges de les agressions, estan, pràcticament en tots els diaris digitals, i després penseu si volem que aquesta colla ens segueixi governant. Ara tenim l'oportunitat de fer-los fora, desgraciadament als del govern central no, però als que tenim aquí si, votem amb seny, anem a votar, però aconsello mantenir viva l'imatge del nen de Tarragona a l'hora de dipositar el nostre vot.
Si tornen ells no ens portaran a la independència, però si que continuaran tenint els seus pistolers al carrer per anar sembrant el terror a aquells que vulguin manifestar-se en la seva contra.

14 de novembre del 2012

Conseller Puig:


Mai ha estat sant de la meva devoció, sempre he cregut que no està capacitat per desenvolupar un càrrec públic, a demostrat masses vegades la seva ineptitud i ara ha arribat el moment de que marxi i no torni mai més. La seva guàrdia pretoriana, a la que fa uns dies els hi demanava fidelitat davant un atac de forces espanyoles, ara es dedica a agredir a nens i jubilats. Aquest matí els seus mercenaris han agredit impunement a un nen de 13 anys i vostè encara no ha cessat a ningú. Entenc que l'actitud que estan tenint els seus matons està totalment recolzada per vostè, pel que crec què és tant responsable com els energúmens que és dediquen a estomacar a qualsevol que es posa per davant. Estan agredint, en el moment que escric això, a qualsevol que s'acosta per la plaça de Catalunya, carregant contra la gent sense cap mirament.
Marxi senyor conseller i no es preocupi per les tropes espanyoles, si venen ja tenim el somatén, al menys ells son gent normal i defensaran als ciutadans.
El problema de tots vostès, els de dretes, és què es creuen que la policia està al seu servei i no és així, la policia està al servei del ciutadà, i tant sols els governs totalitaris utilitza'n la policia per reprimir al poble. Vostè i els del seu partit han de portar a Catalunya a la independència?, què faran quant tinguin un poder total?, afusellar manifestants?, senyors de dretes no facin més mal als ciutadans i aprofitin que estan en campanya per treure's la careta de independentistes i deixin veure la seva cara real, la de dictadors.
Estic avergonyit de la imatge que dóna la policia del meu país i vergonya tindria que tenir vostè de estar permetent les constants agressions a la llibertat d'expressió i intentar reprimir el sagrat dret de manifestació.

VAGA GENERAL

Comença a passar el que tothom ens pensàvem, infiltrats, que no tinc cap dubte que son de la mateixa policia, comencen a organitzar aldarulls per legitimar les càrregues dels antiavalots, el braç armat d'un il·legítim govern feixista que vol convertir una vaga general, organitzada pels sindicats, en una alteració d'ordre públic. Davant aquesta indefensió, què tenim que fer els ciutadans?, jo des-de aquesta petita finestra, demano a tots, els que per sort encara tenen un lloc de treball, secundin aquesta vaga, és per ells i per els més de cinc milions d'aturats que cada vegada tenen menys drets. Els petits empresaris i botigues, solidaritzeu-vos, penseu que el que no veneu avui ho vendreu un altre dia, i aquest gest és el que obligarà a un govern repressiu pensar en que potser s'està equivocant. En altres països les pressions al carrer han aconseguit aturar les retallades, no continuem amb la idea, que alguns periodistes partidistes, ens volen vendre de que una vaga general no serveix per res.Si que serveix, sinó no intentaria el govern deslegitimar-la, no intentarien els esbirros feixistes vocacionals de la premsa radical d'extrema dreta, desacreditar tot el que s'apropi a sindicats o a moviments populars. La mostra la tenim amb la plataforma anti-desdonaments, amb la lluita diària, han aconseguit una reunió de govern i oposició i la complicitat dels jutges i alguns bancs.
La lluita sindical mai pot ser deslegitimada per un govern democràtic, el dret a la vaga es sagrat i ho recolza, aquesta constitució, que sembla que és adaptable als interessos de qui governa. Un govern té la obligació d'escoltar al poble, i quan no està complint el que va prometre, no té cap dret a seguir governant. En la vaga general del mes de Març, van intentar menysprear la participació, però ara la utilitzen per desacreditar aquesta, he sentit fa uns moment a la portaveu del Ministerio del Interior, dient que las dades, fins ara, son menors a les del mes de març, i resulta que la premsa seriosa diu el contrari. Tenim uns dirigents tant burros, que encara no s'han adonat que Twiter, Facebook, etc, serveixen per tenir informació al instant, perquè aquesta obstinació en mentir?. Això si, si al final del dia la vaga és un èxit, el govern buscarà per tots els mitjans, primer mentir i desprès apuntar-se el tant de haver-la permès i demostrar que son un govern democràtic i sensible als problemes del poble. Això si, demà seguiran oprimint al ciutadà i retallant en les coses essencials; sanitat, educació, serveis socials i ajudant als bancs.
Surten ministres a fer rodes de premsa, en un intent de convertir la vaga en un problema polític i d'ordre públic, d'aquesta manera tenen la coartada per deslegitimar als sindicats. La ministra de treball, aquella que no ha treballat mai, encara no ha sortit, però surt la portaveu d'interior, per informar de les agressions que reben els ciutadans per part d'una policia cada vegada més militaritzada. On estan aquells portaveus dels sindicats policials solidaritzant-se amb els treballadors? O només surten quant no passa res?.
La policia son funcionaris, no deurien estar al altra cantó? Defensant al ciutadà, què es la seva obligació, en lloc de agredir-los en base a una subordinació total al poder.
Tenim una policia repressiva i sense cap tipus d'empatia amb els problemes reals del carrer, estan al servei de dirigents feixistes, que tant sols coneixen la repressió com relació amb el poble, el nivell intel·lectual dels antiavalots cada vegada s'assembla més al dels personatges de pel·lícules d'acció, interpretats per "catxes" sense cervell i molt muscle. Reparteixen cops sense para-se a pensar..., bé això de pensar queda molt lluny de les seves habilitats, dic sense para-se a pensar que poden fer mal de veritat i que el que està al carrer moltes vegades esta veritablement desesperat per la situació a la que ha arribat per culpa d'una política equivocada i que ells, amb les seves armes, estan imposant el terror per intentar impedir que el ciutadà, a qui deurien d'estar defensant, pugui expressar en llibertat el seu descontent amb el tipus de polítiques que està imposant el govern del PP.

13 de novembre del 2012

SENYOR PRESIDENT


Soc català, no soc independentista, soc federalista i republicà, respecto profundament els sentiments dels independentistes i arribat el cas, si una majoria decideix la independència de Catalunya la he d'acceptar sense cap dubte, però el que no estic disposat a permetre és que el President de la Generalitat parli en nom de tots els Catalans, pot parlar en nom dels seus votants, dels seus seguidors, però mai en nom de tots els catalans, els sentiments de cadascú els desconeix, com crec que desconeix el pensar de tots els catalans, quan presenti un programa independentista i guanyi les eleccions per majoria absoluta, aleshores parlarem, mentre tant no li permet-ho com a ciutadà de Catalunya que pressuposi que jo penso com ell, no tots els catalans som independentistes i no te cap dret a ficar dins el mateix sac a tothom. Més a més, l'independentisme de l'Artur Mas no me'l crec, estic convençut que és una manera més d'enganyar als catalans i intentar guanyar les properes eleccions, aquesta cortina de fum que ha aixecat amb el discurs independentista l'hi esta servint per tapar les greus retallades que ha portat a terme amb el vistiplau del PP, ens està sagnant i com una colla de bens aplaudim els seus discursos, falsos, de secessió. D'aquesta manera ha amagat la gran incompetència que ha demostrat CiU per governar i com prestidigitador de fira de poble, treu el conill de la independència d'un barret fet amb mentides. Estem tan cegos que ens el creiem?, tornarà la ciutadania a votar a un President que l'únic que ha avançat del seu futur programa es que no respectarà la Constitució, ignorarà la llei i ens portarà molts més problemes als catalans dels que ja en tenim. Si anem a una independència, les empreses seran competitives i es mantindran o crearan més llocs de treball?, els empresaris catalans, estan d'acord, o marxaran de Catalunya? La Caixa es quedarà o marxarà? Senyor Mas, això és el que ens te que explicar en el seu programa, si és que verdaderament, al final, és un programa independentista, o una vegada més sentirem allò que va posar el President Pujol de moda de "ara no toca"?, Si guanya les eleccions, amb un programa independentista, al endemà ens dirà que és un projecte a llarg plaç, i que ja arribarà el moment? Senyor Mas, no ens menteixi més. Presenti un programa factible per Catalunya, no retalli més i deixi les despeses supèrflues, com ambaixades i xorrades semblats i respecti als catalans, no pensi en eleccions, sense vostè Catalunya sabrà perfectament a on anar i que fer, no necessitem emperadors victimistes que al cap i la fi desconeixen els problemes reals dels ciutadans i tant sols fan política. Quan faixi el seu programa, pensi en la parella que se'ls hi va retirar un ajud de 100€ i se'ls hi va fer tornar 200€ i han tingut que demanar ajud als ciutadans, pensi amb les actuacions desmesurades de la seva policia pretoriana, estomacant sense to ni só a tot el que es posava per davant, pensi en tots els catalans i catalanes que han de burxar en els contenidors d'Escombraries buscant menjar, amb les famílies desdonades per bancs catalans, pensi en tots els aturats sense cap opció de tornar a trobar feina, pensi...

12 de novembre del 2012

ENS HEM TORNAT BOJOS?


* Botella, al personal del hospital de La Princesa: '¡Qué pena, no sabía que lo iban a desmantelar!'
La alcaldesa de Madrid y su yerno, Alejandro Agag, firman en contra de la privatización que piensa emprender la Comunidad.

* Aguirre:"La huelga general debería estar prohibida"
La presidenta del PP de Madrid afirma que la convocatoria tiene "un carácter político" y acusa a los convocantes de no tener legitimidad.

* García-Margallo advierte que el referéndum catalán sería "un golpe de Estado"
El ministro de Exteriores afirma que el Tribunal Constitucional suspendería la convocatoria de Mas porque "no hay derecho de autodeterminación"

* En el foro con los empresarios:
Mas habla a los empresarios en castellano y menciona a España como 'nuestro país'

Tot això ha passat avui... algú ho entén?, l'alcaldessa de Madrid signa un manifest en contra d'una decisió de la Comunitat de Madrid, que presideix el seu partit... la presidenta del PP, l'inefable Esperanza Aguirre, que cada vegada em recorda més al personatge interpretat per Klaus Kinski a la pel·lícula "Aguirre: la cólera de Dios" de Herzog, en una clara demostració de tarannà democràtic, demana prohibir la vaga general del dia 14, ja que s'ha adonat de que és un acte polític... que espera que sigui una vaga general? Un picnic?, o és què només poden convocar vagues i manifestacions els del foro de la família, o els antiavortistes o els capellans?.
El ministre d'afers exteriors considera un cop d'estat la presumpta convocatòria de referèndum, i dic presumpta perquè en Mas parla als empresaris en castellà i anomena Espanya com "nuestro pais". Si, senyores i senyors, nens i nenes, la campanya ha començat i el cervell dels nostres polítics s'ha regirat i als ha convertit en una espècie de "zombis" pamfletaris que llencen proclames totalment surrealistes que només intenten satisfer a qualsevol possible votant.
Però no tant sols els polítics semblen afectats per aquest virus apocalíptic que desmanega els cervells més ben moblats... be i els no tan moblats, pel que diuen els diaris esportius, el jugador del Madrid, nomenat com a millor actor dramàtic, Pepe, en lloc de repartir es va emportar un cop de puny, llàstima que no tinguem imatges, del que si tenim imatges es d'en Cristiano, sagnant per la cella... sabeu què? Tant s'he me'n fot, que es matin si volen, que els diaris obrin amb la imatge d'aquest pallasso amb la cella oberta i no ho faci amb el drama de moltes famílies per les penúries que tenen que patir per uns polítics, engrescats en una campanya inútil, en la que al final tots hauran guanyat i en la que els únics que tornaran a perdre, com sempre, seran els ciutadans, si qué és sagnant.
Per un moment m'agradaria agafar-los un a un; a la Botella, la Aguirre, en Margallo i en Mas i que m'expliques-in si veritablement pensen el que han declarat, en el més recondit del meu cervell vull pensar que, tot, només és una cortina de fum per ocultar les seves frustracions i que veritablement pense'n... que cony, son una colla de pocavergonyes que no els importa ni el més mínim el que pensa la resta de la humanitat i que la única fita, certa, que tenen en la seva vida és fer-se cada vegada més poderosos i rics.
Cada vegada ho tinc més clar, faré vaga el dia 14, signaré per mantenir obert l'hospital de "La Princesa", me'n riuré de les apocalíptiques prediccions colpistes d'un ministre del PP i... senyor Mas... vagi a fer punyetes.