27 de maig del 2013

LA IMPORTÀNCIA D'ANOMENAR-SE...


Urdangarín, Bárcenas, Aznar, Gürtel...
Això és el veritablement important?
Atur, desnonaments, pobresa, suïcidis, fam...
I això?
Educació, sanitat, avortament, cultura...
Què és veritablement important?
Doncs molt senzill... el que ven més diaris i més publicitat.
Pot semblar una anàlisis molt banal, però malauradament és la sensació que dóna quan obres un diari o mires, per televisió, qualsevol programa de debat.
El nivell adquisitiu dels ciutadans cada vegada és més precari, l'atur sembla que no té mires de solució, la nova llei d'educació és retrògrada i amb caires clarament feixistes, els atemptats a la cultura son flagrants, la llei de l'avortament és clarament vexatòria per a les dones... i a les tertúlies parlen dels papers de Bárcenas i dels negocis de Urdangarín.
En una altre situació no tindria cap importància, però tal i com està el país, no crec que aquests debats siguin el que interessa al ciutadà.
Potser si, i un pare de família prefereix saber quant va robar un o l'altre, que saber sí podrà comprar menjar per a la seva família la propera setmana.
Potser els ciutadans prefereixen saber quant guanyarà Neymar al Barça, que saber quant els hi tornaran els diners de les preferents.
No, no ho prefereixen, qui ho prefereix és el govern i els banquers, mentre el poble es preocupa de banalitats, no es preocupa dels seus veritables problemes.
Algú creu que l'aparició de l'inefable Aznar ha estat una casualitat?
No podia ser una estratagema per a crear controvèrsia i desviar l'atenció dels veritables problemes del PP?
El Partit Popular, amb l'aparició de l'Aznar, està preparant la campanya electoral per a les eleccions d'aquí dos anys... o potser abans.
El Partit Popular, que no té cap interès en solucionar cap problema, vol preparar
la seva continuïtat en el poder, de la manera que sigui. Utilitza els seus mitjans de comunicació afins, encapçalats pels pseudo periodistes llepaculs al front, per anar preparant el terreny de cara a unes properes eleccions. Els incompetents dirigents catalans, segueixen barallant-se per a saber qui la té més grossa i en lloc de fer un front comú per a solucionar problemes, cada vegada en creen més.
El Partit Popular, amb el sistema de anar prometent, va dilatant els problemes per a veure si tot se soluciona sol. Ara ens volen fer creure que la crisi tindrà el seu fi a finals del 2013... però els economistes no ho veuen, segueixen enganyant-nos descaradament i menteixen sense cap rubor.
Els fidels llepaculs -diguem Marhuenda, per exemple- defensen a capa i espasa totes les declaracions del govern i amb la seva condescendència habitual, ens tracten de burros i menyspreen a tot el que no està d'acord.
No se fins a quan podran tensar la corda sense que es trenqui, però cada vegada veig més perillosa la indignació del ciutadà i no hi ha res més perillós que la desesperació, ho hem vist amb el ciutadà que ha agredit a un empleat de banca que el va enganyar amb les preferents.
Estem sentats a sobre d'una bomba de rellotgeria que no sabem quan explotarà... i ens preocupa l'Urdangarín... i en Bárcenas... o en Colom amb la samarreta del Barça?
Boooooooooooommm!!