30 de gener del 2015

SI NO ESTÀS D'ACORD... ETS UN TRAÏDOR

Fa molt de temps que no escric, m'he adonat que passen tantes coses i que moltes em fastiguegen tant, que no podia ser objectiu.
Atemptats per no entendre el que és la llibertat d'expressió, corrupció i abusos, periodistes corruptes al servei dels poderosos, etc., etc., etc., però al final he decidit que havia de tornar a escriure, ja que, moltes de les notícies amb les quals cada dia ens despertem, si no fossin malauradament certes, semblarien de conya.

Ara resulta que voler esbrinar si el President Pujol va cometre algun delicte i fer que el president Mas declari davant la comissió del parlament és antipatriòtic. No ho dic jo, ho ha dit el conseller Vila...i s'ha quedat tan ample.
Ha arribat un moment en el qual no entenc res.
Aquests independentistes de far quatre dies, quin país pretenen?
En què volen convertir Catalunya?
En un reducte de corrupció, en el que els pocavergonyes, sempre i quan siguin independentistes, campin tranquil·lament per un país fet a la seva mida?

L'altre dia, parlant amb un d'aquests nous radicals defensors de la independència, em comentava que estava molt preocupat per la incursió de “Podem” en l'àmbit polític català, ja que podria desmuntar tot l'entramat independentista que CiU, ERC, CUP, etc., havien dissenyat durant tant de temps.
Em vaig quedar a quadres... no sabia si respondre seriosament o ignorar el comentari i canviar de tema... vaig optar per la segona opció, ja que no tenia ganes de discutir, però després, fredament, en recordar-ho em vaig adonar que era un comentari molt perillós. Donava a entendre que molts d'aquests que s'han unit a la moda de ser independentista no ho tenen clar, estan convençuts de què el temps juga en contra seva, saben que no tenen la majoria a favor seu i pretenen que tot se solucioni abans que la ciutadania obri els ulls.
Tot s'ha de fer, segons ells, a corre-cuita, sembla com si la independència tingués data de caducitat i tot el que sigui aires nous, encara que beneficiï al poble, pot desmuntar aquesta gran mentida.
Tenen por que la nova formació, obri els ulls als catalans, i ens adonem que no tot se soluciona amb la secessió, sinó que la solució als problemes es troba governant, cosa que per cert, el govern de CiU fa més de quatre anys que no fa.
L'atur no se solucionarà amb la independència, la pobresa no se solucionarà amb la independència, els desnonaments no se solucionaran amb la independència... però, és clar, potser les butxaques de tots aquests polítics corruptes, que es defensen entre ells, sí que se solucionarà amb la independència.
Canviem als polítics, canviem la manera de fer política i després parlem d'altres coses.
Que passarà si el 27 de setembre, CiU i ERC perden les eleccions?
Que passarà si el 27 de setembre altres formacions polítiques tenen una majoria?
Seran declarats traïdors tots els que no hagin votat a favor dels partits independentistes?
Cada vegada em recorda més a les polítiques d'antigues dictadures, les de pensament únic, en les quals tothom havia de pensar i defensar el mateix...i em sembla que això està molt allunyat del que s'entén per democràcia.