4 de febrer del 2014

SEMPRE ENS QUEDARÀ MADRID... O NO

He llegit a Facebook i en alguns diaris que “Los Morancos, (grans intel·lectuals) van dir que recolzaven una suposada consulta a Catalunya, se me'n fot.
Després he llegit que s'han desdit, a causa de les pressions de la premsa espanyolista més radical, se me'n fot.
Com podeu comprendre l'opinió d'aquests senyors me la bufa i crec que a la resta del país també.
No sé a on van fer aquestes declaracions, però suposo que seria a TV3, ja que últimament s'ha convertit en el pamflet propagandístic del més radical independentisme. A tot el que apareix per les pantalles de la nostra mantinguda televisió, li cau la mateixa pregunta, “Està a favor de la independència de Catalunya?” i la resposta, si és a favor, serveix per omplir minuts de propaganda secessionista.
Algú creu que senyors com “Los Morancos, o Joaquín Sabina, o qui vulgueu...el preocupa el referèndum?
Si han d'actuar o cantar o donar una conferència a Catalunya, diran que sí, que estan a favor i d'aquesta manera tots els imbècils indocumentats acudiran a la seva representació amb estelades i crits d'independència i deixant-se els diners a les taquilles.
L'únic tema de debat a les tertúlies de TV3 és l'independentisme i no els hi preocupa res més. Els treballadors de Televisió de Catalunya estan en lluita per
defensar els seus llocs de treball, però tant és, s'ha de parlar d'independentisme.
M'agradaria veure un debat sobre les retallades que està fent la Generalitat i no sobre el senyor Montoro. Si veritablement Catalunya camina, al peu coix, cap a la independència, no hauríem de preocupar-nos del que estan fent els nostres dirigents més propers?
Les retallades en sanitat a Catalunya són culpa de la Generalitat, les retallades en ensenyament a Catalunya són culpa de la Generalitat.
El que el sou del president Mas sigui un dels més elevats de tot el país, per sobre del president del govern, és culpa de la Generalitat.
Que no es parli de la corrupció a Catalunya és culpa dels mitjans de comunicació subvencionats per la Generalitat... No seria millor netejar tota la merda que tenim a casa, fer fora a tots aquests corruptes i després comencem a parlar d'independència?
Ens estan intentant manipular d'una manera descarada i ens volen fer creure que tots els mals vénen de Madrid i que amb la independència tot se solucionarà i és mentida.
El dia, si és que arriba, què siguem independents, seguirem tenint els mateixos corruptes, els mateixos problemes i sense tenir l'oportunitat de culpar a Madrid. Abans de qualsevol consulta hem de fer fora a tota aquesta colla de corruptes manipuladors i a partir d'aquest moment podrem començar a decidir el nostre futur, ara no, ara estem hipotecats per les falses promeses, els cants de sirena i els ficticis viatges a Ítaca.
Aconsello una lectura (de tant en tant, no cal que sigui cada dia) dels butlletins oficials de Generalitat i podreu comprovar la quantitat de bestieses que fan aquests suposats salvadors de la pàtria... però, de moment, la culpa és de Madrid.