8 de març del 2013

LA IMBECIL·LITAT... ÉS UNA MALALTIA?


Cada dia estic més convençut de que la imbecil·litat és una malaltia contagiosa i que a la població que més ataca és a la formada, per la anomenada, classe política.
La mostra la tenim en les darreres declaracions del senyor Rodriguez Ibarra, aquell que va ser president d'Extremadura i que ara pul·lula pel cementiri dels elefants, no els que mata el Rei, anomenat Consell d'Estat.
Ha comparat al president Mas amb Hitler i Mussolini... Vull pensar que ho ha fet per donar la nota, ja que si veritablement ho pensa, immediatament deuria ser cessat... o dimitir... bé dimitir és més difícil ja que en aquest país no dimiteix ningú.
A les bestieses del senyor Rodriguez Ibarra ja estem acostumats, les ha dit de tots els colors i mai ha passat res, però, potser ja seria hora de que rebés un cop d'atenció per part dels dirigents del seu partit.

No ho faran.

I no ho faran perquè ja els hi va bé que L'energumen de torn ataqui allò amb el que ells no combreguen.
Ho va fer el senyor Bono i el senyor Vàzquez, ex alcalde de La Corunya i ex ambaixador al Vaticà, i els dirigents del partit van mirar cap a un altre costat.
Cada vegada està més clar que, com legalment no poden fer res, la millor forma d'atacar l'independentisme creixent, és anar minant la moral dels dirigents catalans amb aquestes bajanades.
Són tan idiotes que no s'adonen que amb cada declaració d'aquest tipus neix un independentista més.
Els atacs a Catalunya cada vegada són més durs i, malauradament, com els nostres dirigents locals també pateixen la malaltia de la imbecil·litat, no saben com combatre'ls.
Els diaris afins al règim i les tertúlies amb vocació feixista, aplaudeixen les declaracions del senyor Ibarra i aprofiten per ficar més llenya al foc.
He arribat a sentir que a Catalunya si no parles català ets discriminat i no se quantes bestieses més.

Però és el que passa quant és viu en un país en el que la democràcia ha estat segrestada per una colla de antidemòcrates, que amb una transició ben feta, en aquests moments, s'estarien podrint a la presó.
Bé, això és un altre tema i no cal tornar a parlar.
Un altre "perla" què he sentit o llegit, ara no ho recordo, era que Hugo Chavez al igual que Hitler, havien arribat al govern mitjançant un cop d'estat... es totalment fals, sobre tot l'Hugo Chavez, que va guanyar tres eleccions seguides, però és habitual que l'extrema-dreta s'inventi la història, ho va fer durant el franquisme, perquè no ho farà ara?

Els de la meva edat, encara recordem que en els llibres d'Història de l'època franquista, es passava dels Reis Catòlics a la victòria de les tropes franquistes al any 39, pràcticament, en quatre pàgines i la república ni nomenar-la i molt menys La Generalitat, Companys o Macià.
Les relacions entre Catalunya i Espanya sempre han sigut tempestuoses, però, mentre hem tingut dirigents capacitats per fer política, tot ha anat més o menys bé.
Ara estem en mans d'uns cabdills vocacionals que volen guiar al poble a través d'un fictici desert per arribar a una llibertat... bé no sé cap a on ens volen guiar ni el que pretenen, però, el que està clar és que cada vegada estan més lluny del ciutadà i més malalts... és a dir... més imbècils.