30 de setembre del 2013

LES FULLES MORTES...


Avui una fulla d'un arbre ha caigut... però, bé analitzem les raons;
Es volia suïcidar?
Volia matar a algú?
Ha sigut una acció premeditada per a perjudicar l'arbre?
Tot això serà analitzat...
Pensareu que m'he tornat boig, però tan sols he utilitzat el sistema d'informació que fa servir La Sexta en el seu nou programa d'esports, aquest que han batejat amb el nom de “Jugones” i que més aviat s'hauria de dir “Merengones”.
Podeu canviar l'arbre i la fulla per en Messi i el Barça i ja teniu mitja hora de programa parlant de res.
Avui un amic es queixava, a Facebook, de què la gran comunicadora de la premsa cutre, perdó, premsa rosa, no sabia pronunciar un cognom gallec -el cognom era Teixeira-, però no és res d'estrany, el periodisme a aquest país s'ha desprestigiat tant que ja tot si val.
Els diaris i televisions es nodreixen de fidels bufons al servei dels polítics de torn, i ens trobem amb els Pedro J., els Marhuenda i tota aquesta colla d'impresentables.
Catalunya s'ha convertit en l'enemic de tots els feixistes del país i tot si val a l'hora d'atacar als catalans.
El govern del PP menysprea sistemàticament tot el que sigui contrari al seu ideari

i no s'amaguen a l'hora d'utilitzar tots els mitjans.
Van menysprear la Via Catalana, les manifestacions en contra de les seves lleis, les manifestacions d'estudiants, de professors, miners, metges..., tot, per ells, és un acte polític orquestrat pels socialistes i comunistes.
Avui, l'impresentable Marhuenda, utilitzo impresentable per no utilitzar paraules més gruixudes, ha tingut els “pebrots” de preguntar-se “¿que país normal votaria a Izquierda Unida?”...
Prefereixo no contestar, però el que sí que tinc clar és que en un país normal, ell, estaria a la presó per apologia del feixisme.
Crec que continuaré analitzant les raons del presumpte atemptat de la fulla de l'arbre, de les raons que l'han impulsat a caure i potser, arribaré a la conclusió de què la fulla és d'esquerres o catalana i que l'arbre és un cabal seguidor del PP.
Arribaré, potser, a la conclusió de què tots estem equivocats i que ells tenen la raó... o que la fulla ha sigut més valent que nosaltres i s'ha separat de l'arbre per viure la seva vida, ha trencat les fictícies cadenes que la lligaven al seu repressor i ha marxat per viure la seva vida...
Cada un que ho interpreti com vulgui.