2 de maig del 2013

LES RAONS DE L'ATUR


Avui m'he adonat de la raó per la qual tenim un tan alt index d'atur al nostre país, i ha sigut gràcies a l'entrenador del FC Barcelona, Tito Vilanova.
Pensareu que què té que veure el futbol amb l'atur i m'explicaré.
El Barça ha caigut eliminat de la màxima competició europea, de la manera més penosa, amb dos contundents derrotes.
L'entrenador del Barça va fer una aliniació que no era gens competitiva i ni l'adequada per intentar, ja no remuntar l'eliminatòria, sinó per a tan sols guanyar el partit.
Tothom es va quedar sorprès quan en Messi, el millor jugador del món, no va sortir a disputar el partit.
La davallada va ser colosal i l'explicació del "staf" tècnic del Barça de la no participació de Messi en el partit va ser per la por a que es pogués lesionar. El jugador què més diners guanya en el futbol del nostre país i potser d'Europa, el designat quatre vegades pilota d'or, el número u... no juga per por a lesionar-se en el partit més important de la temporada.
A les hores perquè el tenim?
Per fer-li cinc gols a equips de tercera categoria?
Per marcar-li gols tant sols al Real Madrid?
El millor jugador del món ha de jugar sempre i si té por a lesionar-se que es dediqui a un altre cosa.

Dit això, em va venir una idea al cap, si tothom actua igual... ja tenim la raó de l'atur.
Els obrers de la construcció no pugen als andamis per por a caure, els miners no baixen a la mina per por a que s'ensorri, els bombers no apaguen els incendis per por a cremar-se i així tota un reguitzell de professionals, que no poden desenvolupar la seva tasca per por al que els hi pugui passar.
Us imagineu que un cirurgià no operi a un malalt en estat greu per por a fer-se un tall amb el bisturí?
Us imagineu que els pilots dels avions no s'enlairin per por a estavellar-se?
El govern ens tracta com a idiotes i els dirigents esportius estan agafant els mateixos vicis.
Ens expliquen mentides, sense cap rubor, i creuen que ens les creiem.
La meva indignació durant aquests dies ha anat augmentant, la situació sociopolítica del nostre país és cada vegada més decebedora, però que ja ens enganyi l'entrenador del Barça no és de rebut.
Algú podrà dir que tant sols és futbol, però crec que és un reflex de la nostre societat. No es té cap respecte, tant és que sigui política o esport, pel ciutadà, és manipulat per els que manen.
Els polítics ens venen que el que fan és el millor per nosaltres i els dirigents esportius ens volen vendre que el que fan és el més adient.
La diferència és que els polítics menteixen i manipulen sobre les dades de participació a les manifestacions i els dirigents esportius no poden... tants seients... tants espectadors. Ahir al Camp Nou 96.000 espectadors, més o menys, i a les manifestacions del primer de Maig... doncs no ho sé, 1 o 1.000.000, tant és, l'únic que és cert és què Alemanya ens va tornar a fotre.

1 de maig del 2013

DIA... DEL TREBALL...ADOR?


Primer de Maig, dia del treballador...
Com es pot celebrar el dia del treballador amb més de sis milions d'aturats?
No seria més lògic celebrar el dia del "no treballador"?
Estem en un país totalment atrotinat.
Estem patint la pitjor crisi de la història recent i, encara així, tenim que sentir, per televisió, a pseudo periodistes, afins al règim, defensar la maleïda reforma laboral.
Tenim que aguantar a impresentables, amb la vida solucionada, donar lliçons d'economia i política i, amb una condescendència ofensiva, explicar-nos que els culpables de la situació som nosaltres i que el govern del PP, inútil i incompetent, fa el millor per fer-nos la vida més fàcil.
Ens volen fer creure que amb la nefasta política econòmica que estan portant a terme, sortirem de la crisi i es crearan llocs de treball.
Ens volen fer creure que ho estan fent bé.

Ja n'hi ha prou.
Crec que ha arribat el moment de rebentar-ho tot, la situació és insostenible i la gent tenim que exigir la convocatòria de noves eleccions.
Aquest govern a tocat fons, és totalment incapaç de solucionar els problemes a curt termini i la única solució que planteja és la de deixar passar el temps i que ell ho arregli.
Els periodistes afins al règim utilitzen les mateixes desqualificacions, que els seus homònims, feien servir fa més de cent anys amb les primeres manifestacions de treballadors a Anglaterra
o als Estats Units, desqualifiquen sistemàticament als sindicats i als líders sindicals, insulten sense pudor a tot el que gosi defensar als treballadors.
Els mals governants, que patim, fan sortir a milers i milers de policies al carrer per intimidar al ciutadà. Vivim un règim feixista amb el vist i plau de bona part de la premsa, que si fos honesta, estaria de part del treballador.
Crec que comencem a estar farts de tanta condescendència i tanta mentida.

Fins el més analfabet sap que si no hi ha consum no es pot crear feina, si els bancs no donen crèdits no hi han inversions en noves empresses que crearan llocs de treball i que si l'economia no es revitalitza és impossible sortir d'aquest immens forat en el que ens han ficat.
Ens van enganyar amb promeses de millores, amb cants de sirena que predeien grans canvis i tot ha quedat en més atur, més pobresa i més desolació.
I em pregunto... el senyor Rajoy pot dormir per les nits?
Aquesta colla de pocavergonyes que mal dirigeixen el país... es poden mirar al mirall als matins?
Gent sense escrúpols com Mª Dolores de Cospedal, Esperanza Aguirre, Cristóbal Montoro o Luis de Guindos, un ministre d'Economia que diu que no ha vist mai un bitllet de 500€, quina capacitat tenen per governar un país?
Cada vegada la situació és pitjor i, a sobre, tenim que suportar els insults i desqualificacions dels periodistes llepaculs afins al poder.
Ens queda l'esperança de que de tant llepar culs es mengin una merda.

28 d’abril del 2013

MALAIDA HERÈNCIA


Hem sentit, fins a la sacietat, que tots els problemes que estem patint són conseqüència de l'herència rebuda de l'anterior govern.
Hem sentit, també fins a la sacietat, que amb el PP tot aniria millor.
Doncs bé, sembla ser que tot va a pitjor, l'atur ha augmentat escandalosament i el govern s'ha declarat totalment incapaç de solucionar-lo.
Aquesta herència qui se l'haurà de menjar?
No se si amb l'anterior govern les coses haurien empitjorat o no, però del que si estem segurs és que totes les promeses del Partit Popular eren mentida. Tenim el pitjor president de govern de la història.
Tenim els pitjors ministres de la història i una vegada demostrada clarament la seva inutilitat, segueixen intentant enganyar-nos, segueixen utilitzant eufemismes per no dir les coses tal i com són, continuen creient-se que som idiotes.
En una roda de premsa, totalment ofensiva i indecorosa, el ministre Montoro, una
vegada més, tractant-nos amb la seva habitual condescendència, en lloc de comunicar què, d'una manera o altre, els impostos pujarien una vegada més, va dir que el que es feien eren uns ajustos tributaris i que la pujada temporal del IRPF, que tenia que tornar a ser com abans, seguiria un any més.
No soc economista, però estic segur que així no se surt del forat en el que ens han ficat.
Llevant poder adquisitiu als treballadors no és una manera lògica de crear llocs de treball.
La roda de premsa de la que he fet menció anteriorment em va fer recordar aquells comunicats d'ETA, amb els tres encaputxats darrera d'una taula rectangular.
Més a més el discurs no difereix molt d'aquells.
Els terroristes ens assassinaven amb bombes i aquests ens maten privant-nos de la sanitat, de poder adquisitiu per poder menjar i de possibilitats de poder viure sota un sostre digne.
L'actitud d'aquest govern és la d'una dictadura; reprimeix al poble fins a punts inaguantables, limita els drets dels ciutadans i menysprea totalment al poble.
La famosa herència que ara heretaran els nostres fills i nets és culpa, única i exclusivament, d'aquests pocavergonyes que ens governen, és culpa d'en Mariano Rajoy, és culpa dels seus ministres i de tots els seus acòlits, els de la premsa fidel al règim que porten dos anys defensant el que es indefensable.
Hem arribat a nivells totalment insuportables i ells se'n riuen. Surten a fer declaracions gentussa com l'Esperanza Aguirre per a dir: "España está "el
doble de mejor" que la última vez que hubo crisis".
Que tenim que fer?
Algú s'estranyaria si un grup d'exaltats surt al carrer i comença a matar gent?

Sort té aquest govern corrupte, inepte i mentider, de que els ciutadans d'aquest país som molt més sensats que ells.
Sort té aquest govern de que els ciutadans, de moment, seguim parlant a les urnes, però que vagin amb compte, en aquest país hem fet fora a hòsties a Musulmans, Francesos, Anglesos i tots aquells que han gosat en atemptar contra la nostra llibertat.
La paciència té un límit i estic notant que molts ciutadans estan arribant al seu límit.
Senyor Rajoy, més val que marxi, sinó el farem fora a hòsties, d'acord?