21 de juliol del 2014

JA SÓC AQUÍ... UNA ALTRE VEGADA

He tornat. 
Sí, després de quasi cinc mesos sense publicar res, he decidit que ja era hora de treballar una mica. No és que en cinc mesos no hagi fet res, he tractat amb polítics... bé, no he fet res.
En aquest temps han passat moltes coses; ens han canviat el Rei, el d'Espanya, en Mas segueix. Ara es diu Felip VI... no va ser un tal Felip V...?, tant és, m'he embolicat.
També ha aparegut un nou partit polític, “Podemos”, i la dreta més casposa del país s'ha posat en peu de guerra, els Ilda, Marhuenda, Rojo i tota la colla d'impresentables de programes felins, uns a l'aigua, altres amb cascavell i capitanejats per la “lideresa castiza”, treuen foc pels queixals.
A mi, personalment, els de “Podemos” ni m'agraden ni em deixen d'agradar, crec que és la conseqüència de les males polítiques que estem patint i que tard o d'hora havia d'aparèixer un grup polític diferent dels altres.
També tenim preguntes i data... o no? És que amb els polítics domèstics que tenim, encara no m'he aclarit.
En Rajoy es vol reunir amb en Mas... o és a l'inrevés?

En Duran plega.

La meravellosa empresa GOWEX, resulta que no tenia res de meravellosa i era una estafa descomunal... i a quina ciutat donava servei, entre altres? Doncs sí, a Girona. Tampoc és que sigui un daltabaix el que hagi deixat de funcionar, mai ha funcionat, però ara estarà millor... ho gestionarà directament l'Ajuntament...

En Duran ha plegat.

En l'àmbit internacional ha passat de tot, però res tan important com la fugida d'Esperanza Aguirre quan l'he anaven a posar una multa de trànsit, i ho dic, ja que, pels impresentables felins que he nomenat abans, ha estat un descarat assetjament a l'honorable “lideresa”.
Per a diaris com “La Razón”, o “El Mundo” continua sent més important defensar a capa i espasa als seus amos (llegiu PP) que denunciar el genocidi que està perpetrant Israel sobre el poble Palestí. 
Però això tant és, els jueus dominen l'economia mundial i els palestins són terroristes... direu quina bestiesa, oi? Doncs ho van dir en un d'aquests programes felins que tant agraden als “peperos”.
El món cada vegada està més boig, els israelians assassinen impunement a palestins i no passa res, els russos maten a més de dues-centes persones amb un míssil i no passa res, però un jugador de futbol mossega a un altre i el daltabaix que es munta és impressionant.

Per cert, parlant de futbol... algú sap quan juga Espanya la final del mundial?, si
aquest que segons els Roncero i companyia es guanyaria amb la p....
És que no he tornat a saber res... però potser com el Real Madrid va guanyar la “Décima”, un mundial no té tanta importància, a més a més hi ha massa jugadors del Barça a la selecció i com són secessionistes...
Per avui ho deixaré aquí, començo a fer pudor després de remenar tanta merda i ens queda tot l'estiu per comentar les immundícies d'aquest lloc anomenat món.

Per cert, en Duran ha plegat 
i no té res a veure amb la consulta...