3 de juny del 2015

EL "PUTU" XIULET DE PLÀSTIC

Mai hauria imaginat que una xiulada era una raó d'estat.
Segons sembla, xiular l'himne i al monarca és antidemocràtic, però mantenir a un cap d'estat i a la seva família, que ningú ha escollit -va ser imposat per un dictador-, si que és democràtic.
Xiular l'himne i al monarca és antidemocràtic, però tancar menjadors escolars, hospitals i tenir 5 milions d'aturats sí que és democràtic.
Xiular l'himne i al monarca és antidemocràtic, però mantenir corruptes i lladres en el govern i canviar les lleis per què puguin sortir indemnes sí que és democràtic.
Dissabte passat es va jugar un partit de futbol, en el que, probablement, vàrem
veure un dels millors gols de la història, però, pel periodisme afí al govern el veritable protagonista de la jornada va ser un putuxiulet de plàstic.
Aquests són els valors d'aquest feixista govern que s'aferra a la poltrona de la forma que sigui.
Hem vist a la lideressaoferir l'alcaldia de Madrid a qualsevol que estigués d'acord en enfonsar a Podemos. Al final, i dintre de la seva particular paranoia, va arribar a oferir l'alcaldia a qui ja l'havia guanyat a les urnes.
Diuen que estem en un estat de dret, però cada vegada les lleis que promulguen els peperos són més repressives i retrògrades.
El poble cada vegada té menys drets i més obligacions, els desnonaments segueixen i els bancs són cada vegada més rics. La precarietat laboral és més patent i els pobres són més pobres.
Els treballadors han de treballar més hores per cobrar menys diners, però hem d'escoltar al plasmàticpresident del govern, parlar de recuperació, de ser l'enveja d'Europa i d'unt munt de bajanades que ja no es creuen ni els membres del seu partit.
La sort és que, de mica en mica, la ciutadania està despertant, i en les passades eleccions van rebre un fort toc d'atenció. El PP ha perdut zones emblemàtiques, com la ciutat de Madrid o la de València i comunitats, històricament peperes, com València.
Ara estan ferits i són més perillosos, comencen a atacar. Aproven lleis més repressives. Apugen impostos i retallen les nostres llibertats.
Que podem fer?
Molt senzill. Fer-los fora de totes les institucions i utilitzant la seva teoria del que és democràtic...a hòsties si és necessari.
Les patètiques imatges dels nostàlgics franquistes cridant en contra de la premsa

lliure, o els feixistes cantant el Cara al Sol davant la seu del PSOE, són la veritable imatge de la decadència de la nostra democràcia.
Molts no han entès res, volen continuar mantenint un estatus que es basa en l'explotació del treballador i la repressió. Volen seguir anant a missa de 12 i poder donar unes monedes al captaire de la porta i sentir-se bé per haver ajudat a un ésser inferior.
Enyoren una època en blanc i negre que mai hauria d'haver existit.