4 de març del 2013

"PERES, POMES I ALTRES ESPÈCIES"


Pel que sembla, el PP, ha començat les maniobres de distracció per tal de que no es parli tant del cas Bárcenas i ens preocupem d'altres coses.
Va començar el ministre Montoro, amb els actors, després amb els diputats i ara, per arrodonir, amb els partits polítics. Segons ell tots som uns corruptes de merda, menys els del PP.
El següent en entrar en escena va ser la senyora de Cospedal, amb aquelles fantàstiques explicacions en diferit... o en directe... indemnitzacions... bé no sé, coses d'ella.
I ara li ha tocat al "front ultra catòlic conservador", representat pel ministre de l'Interior, Jordi Fernández Díaz, que amb el seu inapropiat comentari, sobre els matrimonis de mateix genero, ha incendiat les tertúlies varies que patim diàriament en les televisions, així com les xarxes socials.
La inadequada frase, literalment, és: "Si nos oponemos al matrimonio entre personas del mismo sexo, no podemos usar argumentos confesionales. Existen argumentos racionales que dicen que ese matrimonio no debe tener la misma protección por parte de los poderes públicos que el matrimonio natural. La pervivencia de la especie, por ejemplo, no estaría garantizada".
Estimat senyor Fernández: Els capellans i les monges... asseguren la pervivència de l'espècie?
Els solters... asseguren la pervivència de l'espècie?
Els estèrils... asseguren la pervivència de l'espècie?
Els matrimonis que decideixen no tenir fills... asseguren la pervivència de l'espècie?
Els companys d'espècie del ministre, entenguis ultra catòlics conservadors, que decideixen la castedat, com aconsella la seva religió... asseguren la pervivència de l'espècie?
Doncs a què ha vingut aquesta ximpleria?
Molt fàcil, com he dit abans, és la forma de distreure l'atenció dels ciutadans cap a altres coses.
Avui les tertúlies han deixat en segons terme els cassos de corrupció per parlar dels cassos d'imbecil·litat que estan atacant al PP.
Potser no és una estratagema i tant sols és que són totalment idiotes i cada vegada que obren la boca la caguen més.
El ficar-se amb els matrimonis gais no és nou, el ministre Gallardón ja va deixar anar algunes perles, però qui va filar encara més prim va ser la super alcaldessa de Madrid, amb allò de "Peres i Pomes i Pomes i Pomes i Peres..." és a dir un altre ximpleria.
Ara que he parlat de la Botella, què ha passat amb el Madrid Arena?
El PP ha intentat per tots els mitjans distreure a la ciutadania amb casos menors, per tal de fer oblidar els importants. Posen molt d'interès en els cassos dels espies a Catalunya, però no parlen d'Ana Mato.
Ataquen als matrimonis gais, però sembla que d'en Bárcenas s'ha oblidat, i així amb tot.
Però el que està clar és que si no tinguessin als seus fidels periodistes, que son capaços de justificar lo injustificable, no podrien porta a bon port aquesta campanya de distracció.
No volia acabar sense fer menció a una imatge que em va impactar molt, el passat diumenge; la figura de José María Aznar al palco del Bernabeu, a la dreta de Florentino. Una prova més de que el Real Madrid torna a ser l'equip del règim.