10 de gener del 2013

D'AQUÍ NO MARXA NINGÚ


Esta vist que en aquest país no dimiteix ningú. En Duran diu que no marxa, l'alcaldessa de Madrid, l'Ana Botella, tampoc marxa, i mira que tots dos l'han feta grossa.
En Duran tindria que dimitir per bocamoll. Si en el seu moment s'hagués quedat callat, ara ningú li demanaria la dimissió.
El cas de la Botella ja és més penós, gràcies a la mala gestió del seu equip i d'ella mateixa han mort cinc noies, però no dimitirà.
A Madrid la única que va dimitir, cinc minuts abans de que la fessin fora, va ser l'Aguirre... em sembla que m'he equivocat de foto, però no té importància. 
El de la foto estava totalment sonat i era malvat i la... bé tant és, ho deixaré corre.
Com estava dient, ningú dimiteix.
Això sí, ens queda l'esperança de que algun ministre tingui que demanar la baixa per menjar productes caducats. Sí, el ministre Cañete, segons ha declarat, es menge els iogurts caducats.
Aquests són els polítics que ens governen, uns no se senten responsables de les bestieses que fan, encara que hi hagin morts pel mig, altres mengen iogurts caducats i altres menteixen sense escrúpols.
Cada vegada està més clar que aquest país està en mans d'una colla d'ineptes i pocavergonyes... ui! A veure si ara em cauran cinc partits de suspensió per dir que son uns pocavergonyes. És el càstig que li han posat a Sergio Ramos per dir-li això al àrbitre. Si l'hagués arrancat el cap a un contrari d'una coça, s'hauria quedat en un partit i gràcies, però com ha insultat a l'àrbitre...
Estic convençut de que la degradació moral que estem patint està directament relacionada amb la manca de escrúpols dels nostres polítics.
El ministre de "justícia?", l'amic Gallardón, s'ha trobat que el poder judicial lamenta que superi Franco i Primo de Rivera i diu que la seva cadena perpètua, encara que hi hagi tractat de camuflar, no la van instaurar ni els dos últims dictadors espanyols.
La delegada del govern a Madrid segueix perseguint a un pobre noi que participava en un piquet informatiu el 14 de novembre.
En Rajoy està per Algèria... i la filla de Klaus Kinski publica un llibre en el que acusa al seu pare, mort fa més de 20 anys, d'abusos sexuals.
Aquest és el nostre país i el món en el que vivim.
A Espanya tenim a "Aguirre, la ira de Rajoy" i la resta del món "Aguirre, la ira de Dios".

8 de gener del 2013

REIS... PRÍNCEP... AVE... MERDA!

He trigat uns dies en tornar a escriure per donar temps a que els mags de l'orient em portessin quelcom, però no, no m'han portat res. Bé no es cert, a mi i a tots els gironins ens han portat l'AVE.
Perquè serveix?
No ho sé, mai he cregut en aquests tipus d'obres faraòniques que a la llarga acaben no sent rentables. Però ja està feta, ara ens toca fer-la útil.
Com deia els mags de l'orient han passat de llarg.
Era normal, republicà i monàrquics no és un còctel que funcioni massa bé.
Tampoc tenia cap esperança, i més des de que em van confirmar què els reis són els pares.
Potser direu... si són els pares és més fàcil que ens portin alguna cosa, però hem de tenir en compte que a l'actualitat, els pares i avis, són els que estan mantenint l'economia familiar, per tant fan de mags tot l'any.
També podria ser que si haguessin inaugurat l'AVE abans de Nadal, els reis el podrien haver agafat i venir a Girona... però el que ha vingut és el Príncep, tampoc sé a què. Estic convençut que si la situació política hagués estat un altre, aquesta inauguració s'hauria solucionat amb la ministra del sector i el conseller de torn, però com la situació és la que és, ningú vol perdre's sortir a la foto.
Ara ens tocarà seguir patint les obres inacabades.
Ara sabrem si veritablement l'ocupació del tren és rentable o no, i al cap i a la fi seguirem pagant per una cosa que en cap moment ha estat considerada com primordial.
Per altre banda, els nostres polítics, nacionals i domèstics, han fet el viatge inaugural.
S'han retrobat en Mas i en Rajoy, amb el Príncep Felip de convidat de pedra i la ministra Pastor.
La conversa, que tots hauríem desitjat que fos sobre els problemes actuals, tant d'Espanya com de Catalunya, resulta que s'ha desenvolupat en torn a les dietes per aprimar-se i l'esport que fa cada un per mantenir-se en forma.
Així ho deixo.
Que cada un tregui les seves conclusions.
Però, si en un tren es reuneixen les tres persones més influents de la política nacional i parlen de sobrepès i dietes, francament estem més fotuts del que pensava.
AVE... els que paguen us saluden.