13 de novembre del 2013

"SEGUIR EL PROTOCOL"


Sembla ser que “seguir el protocol” és moldre a pals a un ciutadà fins a matar-lo.
Sembla ser que “seguir el protocol” és donar cops de puny al cap d'un home indefens immobilitzat a terra per vuit mossos armats.
Sembla ser que “seguir el protocol” és abusar del més dèbil i privar-lo dels seus drets.
Sembla ser que estem en mans d'uns vulgars “matons” a sou que no tenen cap respecte per la vida dels altres.
Espero que aquests nefasts personatges siguin castigats amb tot el pes de la llei, però, tots sabem que sortiran, una vegada més, indemnes, i els ciutadans seguirem patint els seus abusos i seguirem perdent ulls i sent apallissats a les comissaries.
Hem arribat a un punt en què el govern cada dia s'assembla més al de fa 50 anys i la nostra estimada policia va pel camí de seguir el trist i penós rastre que van marcà els “Billi el Niño” i companyia.
La justícia cada dia és més injusta; jutgen a una pianista per tocar el piano, els culpables de la més gran catàstrofe ecològica del segle surten lliures i no hi ha cap culpable, els banquers van lliurant-se de la presó, els polítics corruptes segueixen al carrer i molts d'ells mantenint els seus càrrecs i privilegis...
Veritablement cada dia entenc menys aquesta societat; aplaudim les pallassades dels polítics i creiem que les seves bajanades són per defensar-nos davant als seus corruptes col·legues, ens creiem quan ens prometen viatges imaginaris a una llibertat per ells controlada i seguim consentint els seus abusos.
A on estan aquells segadors que es van revelar contra el poder?
A on estan aquells que es van aixecar contra els francesos i van expulsar-los?
El conformisme s'ha apoderat de la nostra societat i som com els hàmsters dintre de la gàbia, donant voltes en una roda que gira i gira i que no porta en lloc, però, distreu als amos.
Potser és que “seguim el protocol” i fem el que volen que fem i ens hem acostumat a no aixecar la veu i trobar normal que la policia apallissi als ciutadans i els fiscals demanin anys de presó pels que toquen el piano, els polítics ens robin i els banquers cada dia siguin més rics.
Però, a l'igual tenim sort i un dia caminant pel carrer uns matons vestits d'uniforme i als que paguem amb els nostres impostos, ens apallissin i deixem de patir... o potser tocant el piano... o perdem un ull... bé tant és, al cap i a la fi sempre estarem dominats per uns o pels altres, amb promeses de viatges imaginaris o amb salaris de merda.