22 de juny del 2016

MORTADELO I FILEMÓN...I LA T.I.A.

Era una vegada un país en què el Ministre de l'Interior, junt amb alts càrrecs de la policia i el director de l'oficina antifrau, creava documents falsos per incriminar a polítics dels partits rivals.
Era una vegada un país en què el President del Govern s'assabentava del que passava al país mitjançant la premsa.
Era una vegada un país en què els candidats a la presidència del govern menteixen sense cap tipus de pudor i manipulen dades per tal de què els hi surtin favorables.
Oi que sembla un conte?
Doncs no, això és el que passa amb un govern del Partit Popular.
Mai a la història hi havia hagut un govern tan corrupte com el que tenim en aquests moments, mai s'havia vist que uns polítics electes tinguessin tan poc respecte pel ciutadà.
El Partit Popular es veu perdut, el seu gran temor és perdre el poder i poder ser jutjat per totes les irregularitats que estan sortint a la llum.
Des d'aquí no diré a qui ha de votar cada un, però el que sí que està clar és que votar al PP és permetre que tot això continuï.
El gran problema, potser, és la manca d'educació política que patim en aquest país i la gran quantitat de desinformats -"cuñados"- que dia a dia omplen les xarxes socials de les falses notícies, que com ara ens assabentem, han estat
creades per les clavegueres de l'estat. Hem sabut de diners, a l'estranger, de polítics de l'oposició que han omplert les pàgines dels diaris afins al règim i que després s'ha demostrat que mai havien existit. Els "cuñados" hi han tuitejat i retuitejat, sense mesura, notícies, que ja pel seu contingut eren absurdes, però que feien mal als adversaris. Els mitjans afins al senyor ministre de l'interior, han fet notícia d'un sopar d'un dirigent d'un partit o d'un gest d'un jugador de futbol molt identificat amb l'independentisme. Aquest país cada dia s'assembla més a una historieta de Mortadelo i Filemón. El servei d'intel·ligència espanyol cada dia s'assembla més al creat per Ibáñez, la T.I.A. El gran cap no s'assabenta de res, els dos agents són totalment inútils, tan sols ens falta la
senyoreta Ofèlia i el Doctor Bacteri, però segur que més tard o més aviat apareixeran.