19 de setembre del 2013

SOCIALISTES DE DRETES


Tenia un amic que deia que la seva ideologia era “anarco conservadora”, era un “bon vivant” i veritablement mai va decantar-se ni cap a l'esquerra ni cap a la dreta. Es rodejava de gent de tota mena i mai va tenir problemes, la seva filosofia de vida era viure el millor possible... va morir amb 45 anys.
Algú es preguntarà el perquè d'aquesta història i el perquè del títol, molt senzill; estic fart d'escoltar a presumptes socialistes donar lliçons de democràcia des de les, ben pagades, poltrones de directors generals o d'assessors de grans companyies.
Tothom té dret a guanyar-se la vida de la millor manera, però que ex-ministres o ex-presidents de govern, amb sous desorbitats, vulguin donar-nos lliçons a aquestes alçades, no.
Avui he escoltat a l'ex-ministre Corcuera fer una defensa ferotge de la Constitució... ell, que va fer una llei que vulnerava tots els articles de la Carta Magna, la famosa llei Corcuera o també coneguda com la de “la patada en la puerta”.
Sempre he dit que no sóc independentista, però defenso el dret a fer una consulta.
La “Via Catalana” va demostrar que hi ha molta gent disposada a lluitar per aconseguir un
referèndum, la majoria silenciosa no ho sé, però ja que al govern del PP el preocupa tant que es vulnerin els drets d'aquesta majoria la solució seria la consulta, oi?
Aquests dies hem hagut de suportar insults de tots colors i des de totes direccions, han parlat de Catalunya des dels més informats fins als més rucs.
Els feixistes -Intereconomia, 13TV, La Razón, ABC, etc. - treuen fum pels queixals i han desplegat tot un ventall d'insults, que moltes vegades voregen l'absurd.
S'hi han encebat amb els que van participar en la cadena humana, amb els nens que també hi van assistir i fins i tot amb les vaques i els gegants i capgrossos.
Com sempre no han entès res, els polítics catalans tampoc, però aquest és un altre tema.
El president del govern, amagant-se com sempre darrere dels seus incondicionals, no parla, i quant ho fa la caga.
El Rei... bé, aquest sembla que no hi toca, per tant la seva opinió ja no l'importa a ningú.
Els socialistes... Ai! Els socialistes... algú creia que eren d'esquerres? Doncs no, els que tenim en el govern d'Espanya són de dretes, i els del PP, que haurien de ser de dretes... són d'extrema dreta.
Què ens queda?
No me'n refio d'Esquerra Republicana, de CiU, ja ni et dic, i d'Iniciativa...
Crec que no me'n refio de ningú. L'única esperança que ens queda és la pressió popular, que els ciutadans obliguem a tots aquests corruptes polítics a escoltar-nos. Probablement mai serem independents, però cap polític té el dret a no deixar-nos provar.