16 de gener del 2016

HOOLIGANS D'ULTRADRETA

Des de fa uns dies m'he adonat d'un curiós moviment que ha sorgit a les xarxes socials, sobretot a Facebook, i és, una vegada més, l'assetjament i enderrocament contra Podem i tots els grups afins a aquesta formació. Ha començat des de diaris digitals, de dubtosa moral democràtica, i de pseudo periodistes més donats a fer la pilota al PP que a ser íntegres en la seva professió.
Però, potser això no és el més greu, el més greu són tota la colla de “descerebrats” d'ultradreta, que repeteixen sense cessar totes les notícies, millor dit, els titulars de les notícies, sense saber el que diu l'article, per l'única raó de què van en contra de Podem.
Tant els hi és si la notícia és falsa i ha estat desmentida per altres mitjans més seriosos, ells, com una legió d'obedients formiguetes, repeteixen i escampen la merda entre tots els seus congèneres.
Els hi és el mateix que els hi demostris que és mentida, ells, ben alliçonats, ho
repeteixen sense intentar esbrinar quina és la veritat.
Normalment, molts d'ells, vénen de famílies benestants i no han tingut mai problemes per arribar a final de mes.
El més curiós és que entre tots els simpatitzants, regidors, diputats i senadors de Podem, podem haver-hi quatre o cinc o deu que hagin tingut problemes amb la justícia, i normalment per activitats reivindicatives o per participar en manifestacions, i, aquests espècimens, són capaços de trobar notícies, o inventar-les, contra ells i en canvi no són capaços de trobar notícies dels més de 200 imputats per corrupció que té el PP.

Són capaços d'omplir pàgines i pàgines criticant a una diputada per portar al seu nadó al parlament, però no parlen del diputat corrupte que ha portat el PP.
Poden parlar de les rastes d'un diputat, fer-li mofa i, després, aplaudir les paraules ofensives d'una diputada del PP que s'ha passat una legislatura jugant amb la seva tauleta al Candy-Crash o a algun joc similar.

Troben ofensiu que una mare doni el pit al seu fill, però no troben ofensiu que una advocada de l'estat digui que Hisenda no som tots... i així podríem seguir i seguir, però el que està clar és que la política està canviant i cada vegada, els nostres representants s'assemblen més a la gent del carrer i, per sort, menys als Rato, Blesa i companyia.
Jo demanaria a tots aquests Hooligans peperos", que almenys, abans de compartir una notícia, per molt plaer que els hi ocasioni, es fixin en qui la publica i qui la firma i comparin amb altres publicacions. Potser, d'aquesta manera, la manca d'educació democràtica que pateix aquest país, anirà minvant.
El que també és curiós és com la dreta espanyola és capaç de perdonar la corrupció dels seus i és implacable amb els erros dels altres. Veurem que passa amb els pactes i si molts dels inquisidors que no perdonen els errors dels altres, hauran de empassar saliva i acceptar-los de socis de govern.