12 de maig del 2016

"...españoles muy españoles, mucho españoles."

Sempre he sigut votant d'esquerres i crec que si un país vol avançar, sobretot en drets socials i laborals, ha de tenir un govern d'esquerres. El pitjor que ha patit aquest país, des de la dictadura, és l'últim govern del PP.
Considero que s'ha de fer fora al Partit Popular de totes les institucions, sobretot tenint en compte l'alt grau de corrupció que pateix, però no a qualsevol preu.
El PSOE ens està intentant vendre que els culpables del fet que s'hagi de tornar a votar és Podemos.
Potser és que no entenc de política i veritablement s'ha de fer el contrari del que es promet, però el PSOE va dir per activa i per passiva que mai pactaria amb el partit d'Albert Rivera, va dir que Ciutadans no era més que una versió 2.0 del PP, però és clar, els números no sortien i a les hores es pacta amb el diable si era necessari.
La deshonestedat dels dirigents socialistes va quedar patent en el moment que van signar un acord amb Ciutadans. Encara que intentin convertir a Podemos amb el culpable de tots els mals i tanquin els ulls davant totes les barbaritats que el PP fa, aprofitant-se dels mecanismes de l'estat, el PSOE és l'únic culpable d'aquesta repetició d'eleccions. Els atacs a Podemos són constants i ara més, ara és un enemic més fort amb l'ajuda d'Esquerra Unida o com volen nomenar-la els seguidors d'en Rivera; el Partit Comunista.
He sigut militant del Partit Comunista molts anys i feia molt temps que no se'ns
tractava per aquest nom. Potser és que fa més por, i ja sabem que el gran aliat de la dreta d'aquest país és "la por". Sempre l'han utilitzat i el PP n'ha fet un art. Han aprovat lleis repressores sense cap pudor. Han perseguit periodistes i han utilitzat totes les eines al seu abast per crear un clímax de repressió que impedeix al poble actuar lliurement.
Hem vist com s'han creat informes falsos des de les clavegueres de l'estat. Pseudoperiodistes, afins al règim, han manipulat i creat documents per atacar a Podemos, fins i tot hem sabut d'un jutge que ha manipulat una declaració d'un imputat per a desprestigiar a una diputada.
Veritablement volem això? El més greu és que la gran desinformació dels ciutadans pot portar una vegada més al PP a guanyar les eleccions i l'infern pot ser total.
Malauradament per una gran majoria és més important la final de la Champions que les eleccions del 26J. Els preocupa més qui guanyarà la Lliga o la Copa què quins són els programes dels partits que ens han de governar. Aquesta és l'Espanya de toros i futbol que va crear el franquisme, i què els seus hereus segueixen mantenint amb el vistiplau d'una gran part de la ciutadania, que prefereix saber les intimitats de la famosa de torn que els pactes de govern d'uns partits que ens poden treure d'aquest cercle viciós. 

Ara tornarà el circ de la campanya, amb més insults, promeses falses i desqualificacions. Potser tornarem a escoltar a Mariano Rajoy dir-li "ruiz" a Pedro Sánchez o ens tornarem a assabentar que "España es una gran nación, los españoles muy españoles y mucho españoles"
Que no ens passi res.