5 de març del 2013

"DICTADURA SENSE DICTADOR"


El que està passant a Espanya és totalment atípic.
Estem patint una dictadura sense tenir un dictador.
Abans, en l'època que tant enyoren alguns dirigents del PP, aquest país tenia una dictadura ferotge i un dictador, el general Franco. Ara tenim una dictadura i no sabem qui mana.
El president del govern està desaparegut, no parla i els seus ministres i subordinats fan el que els hi ve en gana.
Hi ha una falta de lideratge total i això porta a que el fiscal general de l'estat cessi al fiscal de Catalunya perquè no li agrada el que ha dit.
El ministre Montoro insulta i menysprea als ciutadans sistemàticament.
Els portaveus, del PP i del govern, menteixen amb una impunitat digne d'una "república bananera".

Els polítics, en lloc de defensar al ciutadà, intenten salvar-se de la crema i procuren sortir el més indemnes que sigui possible.
En quina situació quedem els ciutadans?
Doncs quedem... doncs quedem... a quatre potes... ja m'enteneu.
La premsa del règim, no repetiré quins són, justifica totes les accions del govern i manipula la informació per tal de convèncer als ciutadans de què el que s'està fent és el correcte.

En algun altre escrit ja vaig comentar que l'assetjament contra Catalunya havia començat i l'Estat utilitzarà totes les eines que estiguin al seu abast. La llengua, la cultura, la llibertat, fins i tot el futbol, més concretament el FC Barcelona, està sent atacats per membres del govern i els seus acòlits.
El problema és que els que ens tenen que defensar, els nostres polítics, són una colla de brètols que no els hi preocupa el menys mínim el que pensem o patim.

L'atur cada dia puja més, el nivell de vida cada vegada és més precari i comencem a veure pel carrer imatges que ens recorden a temps passats.
Un dia vaig recomanar veure la pel·lícula de Berlanga "Plácido" i la torno a recomanar, cada vegada és més actual.
Des d'Europa demanen més retallades i més pujades d'impostos, i el govern, que no dirigeix Rajoy, acatarà, sense vacil·lar, aquestes directrius. No els importa si el ciutadà pateix, ja han fet la seva feina, han salvat els bancs i tot lo altre no te importància.
Ens estem convertint en els més pobres d'Europa, però el nostre estimat govern ens retornarà els "Toros", el festival d'Eurovisión i tornarem a tenir el "NODO" als cinemes... serà l'única manera de saber el que far el president del govern.