2 de setembre del 2015

FEIXISME O IGNORÀNCIA?

El títol pot portar a engany, ja que tothom pensarà que em refereixo als seguidors del PP o de partits afins a les idees de dretes, però no, em refereixo als fidels i radicals seguidors de l'independentisme d'en Mas i els seus amics.
La paranoia ha arribat a un punt en què, si no col·loques una estelada, ets un espanyolista, si no estàs d'acord amb la independència, ets un espanyolista o traïdor (m'ho van dir l'altre dia), si ets republicà i federalista ets un espanyolista i coses pitjors i això em fa por. Els radicals independentistes, que es mouen tranquil·lament per les xarxes socials, estan tan crescuts que es creuen en dret d'amenaçar i insultar a qui no pensa com ells.
Són els que veuen trames conspiratòries en tot el que ve de fora, de Madrid, de Brussel·les, de Berlín o de la Conchinchina.
Estan tan cegats per les promeses d'una colla d'il·luminats que no s'adonen que
tot és una mentida per ocultar les seves malifetes.
Si no ets independentista, estàs marcat de per vida. Ens imposen una bandera que no és la nostra, la nostra és la quadribarrada, fins i tot té un poema de Joan Maragall que després va ser musicat per Lluís Millet. Ens han segrestat l'11 de setembre per convertir-lo en un acte de campanya i han convertit una televisió, que paguem tots amb els nostres impostos, en un mitjà de propaganda totalment radical. Fins i tot intenten convertir el Barça en un mitjà de propaganda independentista.
Tot s'està convertint en blanc i negre i s'obliden d'una cosa molt important que es diu democràcia.
Vista l'actitud de molta de la gent que va a les llistes de Junts pel sí, si guanyen, als que no pensem com ells... ens desterraran?
Com podrem viure sota el mandat d'una gent, que ara sense poder no ens deixa opinar. Quan tinguin el poder que faran?
La democràcia és bassa en respectar l'opinió de tots, però tots aquests independentistes, amb ànima de dictadors, que ara ni tan sols ens deixen opinar, no respecten l'opinió de ningú que no pensi com ells i això es diu dictadura.

Un paio ha demanat que canviïn el dia de rodatge de “Joc de Trons” per poder anar a la manifestació de l'11 de setembre... i no ha sigut ni Peter Dinklage, ni Emilia Clarke, ni Kit Harington ha sigut un “putu” extra, un dels que van fer hores i hores de cua per fer "bultu" en una de les escenes que s'enregistraran a Girona, i el pitjor no és això, el pitjor és que una colla de descerebrats l'han recolzat i un d'ells ha argumentat que no li han fet cas perquè els responsables de càsting són espanyols... quins collons. És veritablement indignant a on hem arribat per la bogeria d'un paio, que en un país normal, hauria d'estar a la presó per lladre.
Aquest any no aniré a les celebracions de l'11 de setembre, ja sé que a ningú l'importa, però no aniré per què els mítings no m'agraden.