29 de març del 2013

"ÈTICA"


Què és l'ètica?
Segons el diccionari; conjunt de normes morals que regeixen la conducta humana.
Segons els polítics... no saben el que és, i segons Mourinho...
Fa uns dies que estic indignat, sobre tot amb la gentussa que escriu i parla creient-se posseïdor de la veritat.
Com es pot acusar de terroristes a gent que lluita pels més desafortunats?
Com un polític pot dir bajanades tant grans i que ningú li tanqui la boca d'un mastegot?
El que està clar és que tothom es creu amb la potestat de criticar i opinar de coses de les que moltes vegades no en tenen ni la més petita idea.
També m'indigna molt la constant queixa d'alguns, suposats, independentistes sobre els teòric "espoli fiscal".
Això ve per un post, que he vist a Faceboock, en el que demanaven que a TV3 sortís un "banner" en el que s'anés reflectint el suposat espoli que Catalunya pateix.
M'agradaria que tots aquests que reivindiquen la realitat d'aquest espoli el demostressin amb números i no tant sols amb rumors provinents de polítics manipuladors.
És cert que Catalunya aporta molts diners a l'estat central, però també ho fan altres comunitats i en molts casos amb quantitats molt superiors.
Però aquest no és el tema, això que ho solucionin els economistes, el problema és la manca d'ètica i de solidaritat.
El govern del PP ha perdut tota ètica, ha decidit atacar tot el que l'hi molesta i acabarà pagant-lo molt car a les properes eleccions. Però, potser, els que han perdut tot tipus d'ètica són els periodistes afins al règim, em refereixo als grans justificadors de totes i cadascuna de les malifetes del govern, els què, seguint les indicacions dels seus amos, criminalitzen tot el que és contrari a les doctrines feixistes, cada vegada més arrelades en els membres del govern.
Em venen molts noms al cap, però crec que el lector sap perfectament a quins personatges em refereixo.
Aquesta mancança d'ètica també s'ha traslladat al món de l'esport i, avui, ens em assabentat que l'entrenador del Real Madrid, José Mourinho, ha fet arribar al proper rival del FC Barcelona, un vídeo en el que es poden apreciar els seus punts més febles. Veritablement no té importància, suposo que l'entrenador del PSG ja coneix perfectament al Barça, però el que no és ètic és l'actitud del senyor Mourinho.
Si la senyora de Cospedal, la senyora Cifuentes i la senyora Llanos de Luna no tenen ètica, què podem esperar d'un frustrat mal perdedor com Mourinho?
Si el govern del PP no té cap respecte als ciutadans, què podem esperar dels seus acòlits?
No sé si el que he escrit és ètic o no, però del que sÍ n'estic ben segur és que gent com els de la PAH són els més ètics que he conegut... els polítics, sobre tot els del PP, no.

26 de març del 2013

ELS "FILOXIMPLES"


"Filo", element compositiu que ve del grec i que significa "amic" o "amant de".


La nova “mamarratxa” de torn, hereva de la inefable Esperanza Aguirre, Cristina Cifuentes, a etiquetat de "filoetarras" als components de la PAH. Probablement la pallassa aquesta no sap el que vol dir "filo", (potser ho confon amb la massa utilitzada a pastisseria), però, segur que els seus coneixements del grec es limiten al que tots estem imaginant.
Una de les particularitats del feixisme és la sistemàtica agressió a la moral del poble.
Utilitzar el poder per anar denigrant a les persones i convertir-les en éssers sense voluntat i sotmesos a les macabres maquinacions dels que manen, és una tàctica molt normal entre la dreta més casposa.
Els feixistes veuen enemics a tot arreu i consideren que tot el que no està amb ells és un enemic potencial al qual es té que destruir.
En l'època del dictador Franco es parlava dels contubernis jueu maçònics, els quals ningú sabia ben bé que significava, però que els fidels al règim feien ressò en tots els seus cercles.
La premsa fidel també parlava i atacaven a tot el que era contrari als pensaments del govern.
El govern del PP no sap com sortir-se'n del embolic en que, poc a poc, s'anat ficant i la solució més fàcil és culpar als demés.
Tot està orquestrat.
No interessa que el poble es reveli contra el govern establert, i com estem en una, suposada, democràcia, no poden atacar directament al poble, com ells desitjarien.
No poden fer sortir als soldats al carrer i disparar als manifestants, encara que molts ho somien, per dissuadir-los de protestar. Llavors la solució és un atac sistemàtic a tot el que molesta.
Si hi han ciutadans que protesten pels desnonaments... se'ls criminalitza comparant-los amb grups terroristes.
Si els ciutadans surten al carrer per protestar... se'ls criminalitza comparant-los amb la "Kaleborroca".
Si els jutges es posen a favor dels ciutadans... se'ls aparta de la judicatura i se'ls acusa de voler ser "estrelles".
Un govern inútil i corrupte té necessitat de destruir qualsevol brot de consciència social per tal de poder continuar reprimint al poble.
Ens estan portant a un nivell de pobresa veritablement alarmant i les solucions que proposen són retallar més les nostres llibertats.
Els nostres governants estan ferits i, com feia el desaparegut toro "Ratón", en pau descansi, donen cornades a tot el que es belluga.
Han aconseguit els peons perfectes, polítics amb un desmesurat afany de poder i protagonisme, sense cap tipus de moral i disposats a agredir, insultar i menysprear al ciutadà, si el seu amo els hi mana.
La delegada del govern a Madrid és una clara mostra, al igual que la delegada del govern a Catalunya. Són les hereves d'aquelles matrones de la "Sección Femenina", que humiliaven a les dones i depreciaven als homes.
L'assetjament a la ciutadania està arribant a nivells totalment inaguantables i ara, aquests governants ineptes, es queixen de patir l'"escrache".
La premsa fidel al règim, els de sempre, criminalitzen aquestes accions, però en cap moment he vist que hagin criminalitzat les agressions als ciutadans.
A mi, personalment, no m'agrada aquest tipus de sistema reivindicatiu, però malauradament crec que no queda més remei.

25 de març del 2013

MARCIANS I ALTRES ESPÈCIES


Hi han extraterrestres?
Hi ha molta gent que ho creu i fins i tot esgrimeixen raons més o menys convincents; parlen de les piràmides d'Egipte, dels "tòtems" de la illa de Pasqua i, com no, del cas Roswelt i el paral·lel 33.
Els humans portem segles buscant vida intel·ligent més enllà de les estrelles quant encara no la hem trobat al nostre propi planeta.
Hi han éssers que pul·lulen pel nostre entorn i dels quals tinc seriosos dubtes de la seva procedència, sobre tot dels que asseguren haver estat abduïts o que han tingut contactes amb habitants d'altres galàxies.
També hi ha gent que utilitza la suposada existència d'éssers d'altres planetes per buscar excuses en situacions compromeses. Un exemple podria ser la del marit que arriba a altes hores de la matinada a casa seva i l'esposa li pregunta d'on ve i ell li explica que ha sigut abduït per una nau extraterrestre... bé aquesta és una mostra, però no és de lo què vull parlar. Les infidelitats dels altres mai m'han cridat l'atenció, ja que sempre he considerat que és un problema entre dos... o tres, tant és.
La raó de la pregunta del principi és per l'actitud de moltes persones que ens envolten. Actituds com la de certs membres del govern, alguns entrenadors de futbol o simplement de veïns o coneguts.
La política, com ja he dit moltes vegades, cada vegada està més allunyada del poble i la crispació del ciutadà cada dia és més evident. Crec que un distanciament tant gran tant sols pot ser per una diferència, ja no d'educació o cultura, sinó senzillament, per ser d'una raça alienígena.
Han perdut tot tipus d'empatia i mentre cada vegada hi ha més gent passant-lo malament, ells es preocupen de nimietats.
Sempre hem cregut que la desaparició dels dinosaures va ser ocasionada per un meteorit o un fenomen meteorològic que va congelar el planeta, però, i si va ser per la visita d'uns alienígenes, antepassats dels que ara ens estan destruint?
Éssers tant abjectes com Bárcenas, Camps, Matas i companyia, que roben sense preocupar-se de les conseqüències que ocasionen amb les seves accions, no poden ser d'aquest planeta, tenen que ser successors dels mateixos que van matar als dinosaures.
Altres que deuen de ser d'un altre planeta, són els periodistes, fidels al règim, que troben explicació a totes les actuacions d'un govern cada dia més inepte i corrupte. Per força tenen que venir del mateix lloc, ja que qualsevol persona amb dos dits de front, no justificaria mai actuacions que perjudiquen clarament al ciutadà.
En l'apartat futbolístic, quina mostra més clara voleu que l'entrenador del Real Madrid? 
Per força aquest paio té que ser d'un altre planeta, un tio normal no fa el que fa ell. 
I ja que parlo de futbol... que opineu dels integrants del programa "Punto Pelota"? Segur que són marcians... o simplement creuen que els extraterrestre som nosaltres.