11 de març del 2013

"CATALANOFÒBIA", "CONSPIRACIONS" I "VICTIMES"

Ja fa més de dos anys que, amb certa regularitat, escric aquest blog.
Durant aquest temps he rebut tot tipus de comentaris, des de crítiques ferotges a lloances, més o menys, sinceres.
El que no m'havien demanat mai és que no el publicités en alguns grups de Facebook.
Sempre hi ha una primera vegada per tot, però, això, m'ha fet pensar en la "catalanofòbia" que els nostres polítics domèstics estan generant arreu del territori espanyol.
Probablement si escrigués en castellà, i els temes dels que parlo no ferissin moltes sensibilitats, no hi hauria cap problema.
Això m'ha fet pensar en el que estan fent els nostres polítics; s'han oblidat del ciutadà i no pensen més que en els seus interessos.
Bé, no dedicaré més temps al assumpte, qui vulgui seguir el meu blog que el segueixi i el què no, doncs no.

Ara, el que sí és preocupant és la creixent imbecil·litat d'una part de certs polítics, com ja vaig dir l'altre dia.
Tenim l'alcalde de Pontferrada, l'Alícia Sànchez-Camacho,  Rubalcaba, Cospedal,  Rajoy i, com no, l'amic Bárcenas.
Resulta que la lideressa del PP a Catalunya, prefereix que els seus escortes siguin del cos de la Policia Nacional i no dels Mossos d'Esquadra.
Té por, segons ha deixat entendre, de que la espiïn.
Aquesta gent del Partit Popular ja no sap que fer per desviar l'atenció del cas Bárcenas.
Tot està, meticulosament, orquestrat per a tenir al ciutadà pendent de problemes menors i desviar l'atenció dels veritablement greus.
També pot ser, que com a la senyora Sánchez_Camacho, ningú li fot cap cas, s'ha de muntar històries rocambolesques per cridar l'atenció.
Senyora Sánchez-Camacho, amb les últimes operacions que es va fer ja crida suficientment l'atenció, deixi als Mossos tranquils i no ens toqui els collons.
A Catalunya vostè ja no compte, no té cap credibilitat, com el seu partit, i els catalans ja estem tips de les seves ximpleries.
Es va afegir a les teories de la conspiració, d'ara fa nou anys, amb els tristos atemptats a Madrid. Ha atacat sempre que ha pogut a Catalunya, per tant, que la protegeixi la policia del règim, que és la més apropiada per ella.

No vull acabar sense fer una menció a les víctimes del 11-M. Van morir per culpa del gran afany de protagonisme d'un aprenent de dictador, que es va creure per uns instants que era important, i tant sols va ser el bufó del gran emperador del món.
La seva inconsciència va ocasionar el capítol més penós i tràgic de la història recent, i la inconsciència dels actuals, porta a situacions vergonyoses com la d'avui, en la que dues associacions de víctimes, han celebrat l'homenatge per separat.
Els polítics segueixen traient profit a les desgràcies. Hem pogut veure a l'alcaldessa de Madrid i al president de la Comunitat al costat de la presidenta de l'associació més propera a la dreta, mentre l'altre associació, la de veritat, la dels afectats pels atemptats del 11 de Març, ha celebrat l'acte sense els polítics.
El que segueix sent patètic és la fixació del diari "El Mundo" amb les teories conspiratòries i la participació d'ETA en l'atemptat. Però que hi farem, la dreta d'aquest país seguirà amb lo seu i als demès que ens bombin.