2 d’abril del 2013

HOMÒFOBS: BOJOS O REPRIMITS?


El començar a escriure sempre és difícil, sobretot per la quantitat de temes que un pot escollir.
Els Bárcenas i companyia són una font inacabable d'inspiració, però avui, un anormal m'ha inspirat per escriure.
No acostumo a llegir segons quines pàgines Web, més que res per salvaguardar la meva precària salut mental, però avui, gràcies a estar tafanejant per Facebook, he llegit un article en una pàgina Web que feia molt de temps que no visitava.
L'article estava signat per... bé el nom no té cap importància, al igual que el nom de la pàgina, ja que habitualment a la merda no se li posa nom.
El tema era... ben bé no se, encara, quin era el tema en concret; criticava durament el matrimoni entre persones del mateix sexe, insultava als homosexuals i a tot el que gosa defensar la llibertat dels éssers humans.
El paio, al qual no nomenaré, no tinc cap interès en fer-lo famós, deixa entreveure unes inclinacions ocultes i reprimides que li fan odiar el que en el seu interior sembla ser un desig.
Sempre s'ha dit que els més homòfobs són els que es resisteixen a "sortir de l'armari", és a dir els més reprimits.
Això no tindria cap importància sinó fos per la proliferació de pallassos, que emparant-se en la llibertat d'expressió, que ells després menyspreen, llencen tot tipus de merda contra allò que els hi molesta o desitgen i no s'atreveixen a expressar.
La homofòbia és molt habitual en gent amb un nivell intel·lectual molt precari i amb una mentalitat tan petita que no coneix res més enllà el seu reduït cercle d'amistats, tan mancades d'intel·ligència com ells mateixos.
Com podeu apreciar no he transcrit cap fragment de les ximpleries escrites per aquest personatge, no val la pena, embrutaria el meu blog amb paraules poc edificants i no és pas el meu desig, però sí que crec que el lector mereix poder accedir, si vol; visiteu Roses Digital i amb la olor podreu arribar fins a les bajanades del, en cap moment nomenat, reprimit autor del penós article.
Suposo que llegirà això, encara que estigui en català -l'article està escrit en castellà- però aviso que no penso tornar a parlar del tema, em fa fàstic.
La gent que pensa d'aquesta manera no mereix que perdi més temps amb ells i ni que vosaltres perdeu el temps llegint-los.
Tornaré als meus amics Bárcenas i companyia, són uns xoriços pocavergonyes, però al menys respecten als éssers humans... encara que intentin robar-nos.