29 de març del 2013

"ÈTICA"


Què és l'ètica?
Segons el diccionari; conjunt de normes morals que regeixen la conducta humana.
Segons els polítics... no saben el que és, i segons Mourinho...
Fa uns dies que estic indignat, sobre tot amb la gentussa que escriu i parla creient-se posseïdor de la veritat.
Com es pot acusar de terroristes a gent que lluita pels més desafortunats?
Com un polític pot dir bajanades tant grans i que ningú li tanqui la boca d'un mastegot?
El que està clar és que tothom es creu amb la potestat de criticar i opinar de coses de les que moltes vegades no en tenen ni la més petita idea.
També m'indigna molt la constant queixa d'alguns, suposats, independentistes sobre els teòric "espoli fiscal".
Això ve per un post, que he vist a Faceboock, en el que demanaven que a TV3 sortís un "banner" en el que s'anés reflectint el suposat espoli que Catalunya pateix.
M'agradaria que tots aquests que reivindiquen la realitat d'aquest espoli el demostressin amb números i no tant sols amb rumors provinents de polítics manipuladors.
És cert que Catalunya aporta molts diners a l'estat central, però també ho fan altres comunitats i en molts casos amb quantitats molt superiors.
Però aquest no és el tema, això que ho solucionin els economistes, el problema és la manca d'ètica i de solidaritat.
El govern del PP ha perdut tota ètica, ha decidit atacar tot el que l'hi molesta i acabarà pagant-lo molt car a les properes eleccions. Però, potser, els que han perdut tot tipus d'ètica són els periodistes afins al règim, em refereixo als grans justificadors de totes i cadascuna de les malifetes del govern, els què, seguint les indicacions dels seus amos, criminalitzen tot el que és contrari a les doctrines feixistes, cada vegada més arrelades en els membres del govern.
Em venen molts noms al cap, però crec que el lector sap perfectament a quins personatges em refereixo.
Aquesta mancança d'ètica també s'ha traslladat al món de l'esport i, avui, ens em assabentat que l'entrenador del Real Madrid, José Mourinho, ha fet arribar al proper rival del FC Barcelona, un vídeo en el que es poden apreciar els seus punts més febles. Veritablement no té importància, suposo que l'entrenador del PSG ja coneix perfectament al Barça, però el que no és ètic és l'actitud del senyor Mourinho.
Si la senyora de Cospedal, la senyora Cifuentes i la senyora Llanos de Luna no tenen ètica, què podem esperar d'un frustrat mal perdedor com Mourinho?
Si el govern del PP no té cap respecte als ciutadans, què podem esperar dels seus acòlits?
No sé si el que he escrit és ètic o no, però del que sÍ n'estic ben segur és que gent com els de la PAH són els més ètics que he conegut... els polítics, sobre tot els del PP, no.