4 d’abril del 2013

BRUIXES I PRINCESES I HEROIS I VILANS.


Aquest país, poc a poc, s'està convertint en un conte medieval, tenim bruixes i princeses, herois i vilans, les princeses es tornen bruixes i els herois... vilans.
Fins ara el jutge Castro era el "adalid" de la honestedat, era el salvador de les essències reials, malmeses per les males accions del monarca, que a part de matar elefants col·leccionava amants i per el corrupte gendre, que amb amics poc recomanables, Camps, Matas, Rita Barberà, feia negocis poc honestos.

Però... com si d'un malvat bruixot es tractés, el jutge Castro, ha convertit la rossa princesa (infanta) en una bruixa malvada, que utilitza els diners dels súbdits, recaptats pel seu príncep... blau(grana), per viure en un palau colossal.
El malvat jutge ha atacat el més sagrat, la "nena" de sa majestat i com valerós cavaller medieval, la fiscalia ha sortit a defensar l'honorabilitat de la bella dama.
La fiscalia a interposat recurs per la imputació de la infanta i els nobles cavallers de la gavina han sortit a recolzar aquesta decisió, col·laborant amb un ferotge atac a tot el que gosi estar d'acord amb la imputació.
El cavaller de la gavina, Vicente Martínez Pujalte, ha sigut el primer en aixecar la veu i, sense ruboritzar-se, ha acusat al jutge de actuar per protagonisme...

(També està clar que al PP no li agrada gens aquest jutge, és el del cas "Palma Arena" i va engarjolà a alguns membres populars.)

Però al que anava, els cavallers de la gavina, de la mà de la premsa fidel al règim, han començat la gran creuada per desprestigiar al jutge Castro, el fins ara heroi s'ha convertit en vilà.
Ha passat de ser lloat a ser estigmatitzat i s'ha obert la veda. Des d'avui, com si de la caça de la guineu es tractés, els cavallers de la gavina, perseguiran sense descans al irreverent jutge fins haver satisfet als seus magnes amos.
Les fogueres estan enceses i a arribat l'hora de començar a cremar a bruixes i bruixots per tal de salvaguardar la, falsa, honestedat de la infanta ultratjada.

El mag Merlín, reencarnat en la figura de Rajoy, no ha obert la boca, potser s'ha quedat bocabadat, i com sempre, esperarà que el temps calmi la tempesta.

El gir que ha donat el cas, amb la imputació de l'infanta, dóna aire als cavallers de la gavina i els hi serveix per distreure als súbdits de les actuacions del cavaller negre del conte, el príncep de les tenebres i dels sobres, el comte de la peineta, el cavaller Bárcenas.
La dama Cospedal, avui respira una mica més tranquil·la, hi ha un altre malvat en el regne i d'aquest no té que donar explicacions... ni en directe ni en diferit... i "colorín colorado..." aquest conte... acaba de començar.