3 d’abril del 2013

LA MALALTIA DEL PRESIDENT


Des de fa molts anys els investigadors mèdics busquen trobar solucions a les malalties que més afecten a la població.
S'està avençant en la curació del Càncer, les investigacions pel tractament de l'Alzheimer estan molt avançades i un munt d'estranyes malalties estan en processos, en alguns casos, de futures solucions... però... i la malaltia del PP?
Sí, el PP té una greu malaltia i és un tipus d'Alzheimer selectiu.
M'explicaré; l'Alzheimer és una malaltia neurodegenerativa que es manifesta com a deteriorament cognitiu i trastorns conductuals. Es caracteritza en la seva forma típica per una pèrdua immediata de la memòria i d'altres capacitats mentals, a mesura que les cèl·lules nervioses (neurones) moren i diferents zones del cervell s'atrofien, però l'Alzheimer selectiu que pateix el PP només produeix la pèrdua de memòria de determinats esdeveniments.
Un exemple és quan tots els membres del govern no sabien que el senyor Bárcenas seguia treballant al PP, quan la senyora Mato no recorda qui pagava les factures de les seves festes o no recordava quins cotxes tenia al garatge de casa seva. Un altra mostra és el desconeixement de les activitats del senyor Dorado per part del president de la Xunta.
En relació a l'amistat del senyor Nuñez Feijóo amb el “narco” Marcial Dorado, contrabandista en els anys 90, no tindria cap importància si no estès pel mig la deshonesta campanya, que va liderar, en contra del ex vicepresident de la Xunta Anxo Quintana, per unes fotografies "similars", però amb un honrat empresari gallec.
Els integrants del PP pateixen aquesta malaltia i sembla què, a diferència del veritable Alzheimer, és molt contagiosa.
El més malalt de tots és el president del govern, el senyor Rajoy.
Ha oblidat que és president del govern.
S'ha tornat en una espècie de viatger en el temps que ha oblidat quines són les seves obligacions i els seus compromisos amb els seus votants.
Es mou pel món sense saber, ben bé, quina és la seva comesa i segueix creient que qui governa és en José Luís Rodriguez Zapatero.
Les coses continuen sent culpa del PSOE i ell, amb cara de no assabentar-se de res, pren el pèl a periodistes i ciutadans sense ruboritzar-se.
Les seves prioritats són; no cremar-se, anar a veure partits de futbol i satisfer als amos europeus.
La sensació que tinc és que està perdut, molt malalt, i què ha arribat un moment en el que ha acceptat que la corrupció és una realitat amb la que es té que conviure.
Fa discursos sense cap sentit, sense parlar dels temes que veritablement preocupen als ciutadans i, amb el recolzament de la premsa afí al seu règim, enganyar-nos i fer-nos culpables dels seus propis errors.
És el president més mentider que aquest país a patit i cada vegada està més a prop d'un dictador repressiu que d'un president democràtic.
Estimats investigadors mèdics, estudieu aquesta malaltia i trobeu-li una solució, sinó la tindrem que buscar nosaltres i quan el poble té que buscar les solucions, aquestes acaben sent molt radicals.