15 de març del 2013

CARTA A MI MATEIX


Estimat Enric:

T'escric des del segle XXI, és una merda.
L'atur ha augmentat una barbaritat i els drets dels ciutadans cada dia són menys.
A la gent la desnonen per no poder pagar les hipoteques, si t'ofereixen una no l'acceptis.
Procura viure de lloguer, m'ho agrairàs.
Si t'ofereixen una cosa que es diu "participacions preferents" tampoc les compris, és una estafa i, després, et costarà molt recuperar els diners.
El Barça començarà a jugar de fabula, el Pep Guardiola, aquest noi que ara comença a jugar, en el segle XXI, és l'entrenador i ho ha guanyat tot, fins i tot Copes d'Europa.
Després l'ha substituït el Tito Vilanova, aquell noi que també estava a la Masia, també ho està fent molt bé, malgrat que ara s'està recuperant d'un càncer.
El Real Madrid segueix sent l'equip del govern, però ara tenen d'entrenador al noi portuguès que fa de traductor d'en Bobby Robson, és un antipàtic.
Ah! Se m'oblidava, el dictador que ara us governa morirà i vindrà una democràcia, però continueu lluitant.
Governaran els socialistes durant molts anys, però tornarà a manar la dreta més casposa, si pots fes quelcom per evitar-ho t'ho agrairia.
Governa en Rajoy, un altre gallec, com el que teniu ara, i és un home sense personalitat.
Els corruptes que teniu, recolzats per la dictadura, en aquest segle segueixen igual, però aquest amb una imatge més amable. Ja no porten ulleres fosques i bigoti, bé un sí, i a més a més li diuen el "Bigotes", però és una excepció. Els corruptes de la teva època van de cacera, els del meu segle van a esquiar i porten els diners a Suïssa.
Potser en el teu temps és millor, ja que no s'amaguen i tenen els diners als bancs que ells mateixos controlen, però la democràcia porta això, ja ho veuràs.
Un altre cosa que has de saber és que en aquest segle tenim un Papa argentí i a Alemanya mana una dona, bé, millor dit mana a tota Europa.
Perdona, és que no t'ho he explicat, ara tenim una moneda única a Europa, se'n diu Euro i les pessetes ja no existeixen, tot és un embolic.
Ara som la comunitat europea i podem viatjar per tota Europa sense passaport.
Això de la Comunitat Europea encara, ben bé, no sabem en que ens beneficia, ja que la inflació ha pujat, l'atur, com ja t'he dit abans, també i tot està fet un desastre.
No vull que et facis una idea equivocada, estem molt millor que tu, tenim molta més llibertat... bé, ja ho veuràs. Resisteix, que els temps que t'esperen són molt interessants i passaran moltes coses.

Una abraçada, ens veiem.
Enric.