12 de març del 2013

"PILOTES I CARDENALS"


Probablement, molts, llegireu aquest article quant els fets ja hagin passat, però no volia deixar passar el moment per comentar-ho.
El Barça juga avui un dels partits més importants de la temporada. Ve d'haver perdut davant el Milan, primer, i després dues vegades amb el Real Madrid.
Fins aquí tot normal, més o menys, però el que no és normal és l'assetjament que la premsa de Madrid ha fet i està fent als jugadors i al club. Sembla com si el Barça, de cop i volta, s'hages convertit en un equip de segona fila, en un equip menor, què s'ha d'agenollar davant el tot poderós Real Madrid.
Alguns d'aquests llepaculs de Florentino, s'han adonat que el Barça ha guanyat molts més títols, en els 10 últims anys, que el Real Madrid?
Per haver guanyat un partit de lliga, sense cap importància, ja que la distància entre els dos clubs a la classificació és abismal, i haver-lo eliminat de la Copa del Rei, el Real Madrid s'ha convertit en el millor equip i el Barça en el pitjor?
Des de fa molt de temps estic dient que els nostres polítics domèstics, estan perjudicant molt la convivència de Catalunya amb la resta del territori i una mostra és, com de la nit al dia, el Barça ha passat de ser envejat a ser odiat.
A aquestes hores no se qui guanyarà, o en el cas de que ja hagin jugat qui ha guanyat, però el que tinc clar és que hagi passat el que hagi passat, per a la premsa de Madrid haurà sigut; o una derrota merescuda o una victòria bruta, aconseguida amb l'ajud de l'àrbitre, encara que no hagi influït.
Sigui com sigui, des de la resta del territori espanyol, es mirarà amb lupa el partit, per tal de poder fer comparacions amb el que va passar a Old Trafford, ho recordeu?
Avui, probablement, veurem, o haurem vist, a polítics rellevants a la llotja del Camp Nou, cosa que tampoc afavoreix a l'esport. Els polítics, en segons quins moments deurien quedar-se a casa i evitar les seves aparicions públiques en esdeveniments esportius.
No se que passarà, però segur que donarà que parlar.

Per altre banda, i seguint parlant d'espectacles, avui ha començat l'elecció del nou "Papa".
Mentre milions de persones pateixen les injustícies d'una societat cruel, 115 cardenals, es reuneixen per decidir al nou "jefe" de l'Església.
Les despeses d'aquests actes no els sabrem mai, però segur que són molt alts, el que a l'església catòlica no li ha preocupat mai.
Amb els diners que tiraran aquests dies, molts països podrien solucionar molts problemes. 
Podrien donar de menjar a molts nens del tercer món, però això no els hi preocupa, ells menjaran de luxe i vestiran robes molt cares.
Aquesta és la solidaritat de l'església amb els que més pateixen.
Espero que avui diguem: "Habemus Papam i habemus ganado al Milan", mal li pesi a la premsa de Madrid.