25 de febrer del 2013

"BINGOOOO"

A partir d'ara les agressions dels mossos d'esquadra contra als ciutadans estaran numerades.
Cada criminal agressió, mitjançant les maleïdes pilotes de goma, estarà perfectament controlada.
Cada pilota de goma portarà un numero, d'aquesta manera podran saber el nombre exacte d'agredits.
En lloc de prohibir-les, que seria el més normal, els hi posen un numero i així sabran qui ha disparat cada pilota i quina quantitat.

Jo he trobat un altre explicació:
La Generalitat en el seu afany de convertir Catalunya en un dels països més moderns del món i com prova de que pot ser independent, ha creat la manera d'innovar les múltiples manifestacions que es porten a terme a les nostres ciutats.
Quant comenci la manifestació, unes hostesses, degudament uniformades amb els colors de la senyera, repartiran un cartrons de "Bingo" a cada manifestant.
Al final de la manifestació, la guàrdia pretoriana del president Mas, també coneguda com Mossos d'Esquadra, començarà les càrregues desproporcionades, dispararan les pilotes numerades i els manifestants aniran marcant en el cartró el numero corresponent a la pilota que els hi hagi impactat.
El que aconsegueixi complimentar la "Línia", rebrà una doble ració de cops de porra i cosses, per part dels tres o quatre pretorians més propers.
L'afortunat que aconsegueixi omplir el cartró, i per tant tenir "Bingo", serà gratificat amb dos nits a la garjola, doble ració de cops i múltiples vexacions, així com un "Book" amb meravelloses fotografies de front i de perfil.

Bé, crec que més val prendre-s'ho d'aquesta manera, ja que sembla una broma.
No se si els nostres governants són ximples o es creuen que ho som nosaltres.
Consideren normal agredir al ciutadà per sortir al carrer a defensar els seus drets. No tenen cap respecta per la llibertat d'expressió i pretenen coaccionar al poble per dissuadir-lo de manifestar-se.
Tots els dirigents que tenim són iguals, els d'aquí i els d'allà. 
Malauradament hi ha molta gent que no s'ha adonat i encara confien en que aquesta colla de gamarussos ens tenen que guiar cap una independència, que cada vegada veig més llunyana.
Per cert, si un aconsegueix un nombre de pilotes correlatives... té premi?