26 de febrer del 2013

¿ME LO REPITE?


... fue una indemnización en diferido... en forma, efectivamente de simulación de...simulación o de lo que hubiera sido el diferido en partes de una de... lo que antes era una retribución tenia que tener la retención a la Seguridad Social...
( Maria Dolores de Cospedal, filósofa... o lo que sea)





... la parte contratante de la primera parte será considerada como la parte contratante de la primera parte, y la parte contratante de la primera parte será considerada en este contrato... la parte contratante de la segunda parte será considerada como la parte contratante de la segunda parte.
(Groucho Marx, humorista... genial)




Les dues cites són reals, la segona és de la pel·lícula "Una noche en la Ópera" dels Germans Marx. La primera és d'un altre pel·lícula, no se si d'humor o de terror, però pertany a la pel·lícula que s'ha muntat el PP per anar mantenint una mentida.
Dolores de Cospedal, en una demostració de domini del idioma i de l'oratòria, ha deixat anar aquesta frase per intentar explicar el que és inexplicable.
Tot indica que el senyor Bárcenas ha treballat al PP fins el passat dia 31 de gener, però la senyora de Cospedal ens vol fer creure que, des de el 2010 no tenia cap relació amb el seu partit.
Bé, tot estaria dins lo normal, amb mentides incloses, si no fos perquè el senyor Bárcenas acaba de demandar al PP per acomiadament improcedent...

Tatxaaaaaaaant........(m'ha semblat oportú el Tatxant)

Si... des del 2010... el senyor Bárcenas no treballava al PP... i estaven pagant-li una indemnització... perquè els demanda?
Algú ho enten?
Si abans la mentida era grossa... ara és moooooolt grossa.
Que dirà el senyor Rajoy a tot això?
Puc assegurar al lector que m'he perdut, no entenc res i cada vegada estic més segur de que els senyors del PP ens consideren totalment ximples.
Ara m'agradarà escoltar als valedors de la dreta d'aquest país, els directors de diaris com ABC, La Razón, o els tertulians d'Intereconomía, a veure com defensen les actuacions dels seus estimats polítics.
No oblidem que la premsa més fidel al règim "Pepero", té la gran habilitat de justificar cada una de les actuacions dels membres del govern, per molt inversemblants que siguin.
Poden justificar des de les brutals retallades fins als desnonaments, s'han atrevit a justificar, fins i tot el "Franquisme", però crec que ara tenen una àrdua feina...a veure si tenen collons de justificar aquesta mentida.
(Malauradament segur que ho faran)