6 de desembre del 2012

"VIVA LA..." HÒSTIA, SI AQUESTA NO TÉ NOM.


Preàmbul: ...Protegir tots els espanyols i els pobles d'Espanya en l'exercici dels drets humans, les seves cultures i tradicions, llengües i institucions.
...Promoure el progrés de la cultura i de l'economia per tal d'assegurar a tothom una qualitat de vida digna.

La reforma educativa otorga grandes mejoras a la concertada
(el país)
Eurodiputados denunciarán "el asedio de Wert a la lengua catalana" ante la comisaria europea
(diario público)

Article 35: 1. Tots els espanyols tenen el deure de treballar i el dret al treball, a la lliure elecció de professió o ofici ....

El paro sube 74.296 personas en noviembre y rebasa los 4,9 millones
(diario público)
La oposición acusa a Báñez de mentir a los pensionistas
(diario público)

Article 43: 2. Correspon als poders públics organitzar i tutelar la salut pública a través de mesures preventives i a través de les prestacions i dels serveis necessaris.

Ruiz ratifica la privatització del CAP de l'Escala
(diari de girona)
La cama de un hospital público, un 74% más barata que la de un privado
(diario público)

Article 47: Tots els espanyols tenen dret a un habitatge digne i adequat. Els poders públics promouran les condicions necessàries i establiran les normes pertinents per tal de fer efectiu aquest dret, i regularan la utilització del sòl d'acord amb l'interès general per tal d'impedir l'especulació.

Los desahucios son ya una de las principales inquietudes de los españoles
La banca rechaza el 82% de las solicitudes del Código de Buenas Prácticas sobre desahucios
Guindos deja en menos de 120.000 los beneficiarios de la moratoria de desahucios
La PAH se concentra ante una financiera para denunciar abuso en la concesión de hipotecas
(el periódico)

Article 49: Els poders públics duran a terme una política de previsió, tractament, rehabilitació i integració dels disminuïts físics, sensorials i psíquics, als quals prestarà l'atenció especialitzada que requereixen, i els empararan especialment en la consecució dels drets que la constitució atorga a tots els ciutadans.

Miles de personas con discapacidad se rebelan ante los impagos de la Administración
(diario público)

Efectivament, els articles de la constitució, la que tant enarboren els del PP, es contradiuen amb els titulars dels diaris. Tots els titulars són reals i els articles de la constitució també... a les hores què?, quelcom tenim que canviar, els polítics no volen tocar la constitució, és sagrada, però els ciutadans no podem suportar més la realitat dels titulars dels diaris. Alguna cosa està malament, o els polítics desconeixen el text que tan veneren o la hipocresia dels nostres governants ha arribat a un nivell tant alt què els ciutadans tenim que actuar.
De quina manera?, no ho sé, en aquest moments veig una degradació tan gran de la política i dels polítics què veig molt difícil que les solucions les puguin aportar ells.
Cada vegada hi ha més gent dormint als caixers automàtics,al menys ja sabem perquè serveix el rescat a la banca, segueixen oberts i la gent pot dormir en un lloc resguardat.
Cada vegada puja més l'atur, la sanitat és més precària i discriminatòria i veiem més indigents pels carrers i menjant dels contenidors d'escombraries.
Quina és la raó per defensar un text que no serveix de res?, tal i com estem veient, el govern del PP incompleix sistemàticament tots els articles de la constitució el qual els col·loca en una situació de il·legalitat pel que crec que en aquests moments no estan gens legitimats per governar.
Hem sentit a ministres de Rajoy manifestar que les intencions secessionistes del President Mas, són un delicte per estar contraposades amb la Constitució, a les hores...aquest govern, que incompleix sistemàticament els articles de la constitució, és un govern que delinqueix tots els dies.
M'agradaria saber perquè serveix el Tribunal Constitucional, jo creia que era per velar pel compliment de la carta magna, i no per debatre si és poden casar parelles del mateix sexe. La feina d'aquest tribunal tindria que ser la de donar un cop d'atenció a aquest govern "delinqüent" perquè compleixi la constitució i què no la utilitzi tant sols en benefici propi per coartar els drets dels demès.
SI avui és té que celebrar quelcom, és la mort d'un text que ha quedat totalment obsolet i que ja no el respecte ningú, bé sí, només el respecten una colla de repressors que el volen utilitzar contra els ciutadans.