3 de desembre del 2012

PRIMER EL BOU I LA MULA...ARA ELS REIS MAGS


Com que no tenim suficients problemes en aquest món, el màxim dirigent de l'església catòlica es dedica a crear-nos més.
Des de sempre hem sabut que els Reis Mags venien d'Orient, les cançons infantils així ho diuen, "Els Reis d'Orient porten coses, porten coses; els Reis d'Orient porten coses a la gent.", tots sabem que eren Melcior, Gaspar i Baltasar, un ros, l'altre blanc i el tercer de raça negre. Doncs bé, ara resulta que segons Benet XVI, eren d'Andalusia, sí, segons ell eren de Tarsis o Tartesos, zona que compren les províncies de Huelva, Cadis i Sevilla.
Aquest home ha de canviar la medicació, pren alguna cosa que no li senta bé.
Andalusos, eren andalusos... per tant suposo que el negre era un immigrant que treballava a la recollida de la Maduxa a Lepe, el ros a les mines de Riotinto i el blanc... es va quedar blanc al veure als altres dos.
A veure, estimat Benet, no beneit, encara que a vegades ho sembli, què van portar... or, encens i mirra... o "Manzanilla", "pescaito frito" i "fresones de Huelva"?, van venir acompanyats pels "Rocieros de la Puebla"?, van venir en carretes, com les que porten al "Rocio"?.
Per molt que ho penso no em puc imaginar una festa flamenca en el portal de Betlem.
Crec que segons quins càrrecs tindrien que tenir una edat de jubilació, com a qualsevol feina. Joseph Aloisius Ratzinger té 85 anys i no crec que a aquesta edat tingui el cap per dirigir l'església amb més seguidors del món, per molta inspiració divina i del esperit sant (per cert que és un colom) que tingui.
Es calcula que l'església catòlica té uns 1.200 milions de seguidors, i està en mans d'un paio que diu que els mags d'Orient eren d'Andalusia, que en el pessebre no hi havien ni el bou i la mula... i ens queixem dels dirigents que tenim aquí?.
Vistos els últims esdeveniments en aquest país, nosaltres sí que tenim bous i mules, però al govern, tenim reis, per desgracia, però no son andalusos, un és Italià, nascut a Roma, i l'altre a Grècia. Pel que sembla son més pintorescos els nostres que els que van visitar el Pessebre.
Espero que aquest any rebem als Mags de.... bé d'on siguin, amb picades de mans a ritme de rumba, que és més català que les sevillanes i en lloc de posar la copa de cava la nit de reis, els hi posarem un gotet de anís o "manzanilla".
Pel que es veu a tot arreu estan igual de fotuts com nosaltres, al Vaticà tenen un dirigent senil i nosaltres un mentider, allí l'han escollit una colla de senils com ell i aquí...aquí... ah sí els del PP... no se com definir-los, però aprofito per donar-lis les gràcies, han aconseguit que tinguem per primera vegada a la història un president que fa tot el contrari del que ha promès.
Ens queda l'esperança (no la Aguirre) de que com els reis mags, ara son andalusos, estiguin molt emprenyats amb el govern i els hi portin carbó.