5 de desembre del 2012

LA HISTÒRIA SEMPRE REPETEIX



Al·lucinant, veritablement al·lucinant. Després de tot el "merdé" organitzat pel pamflet feixista, es a dir, El Mundo, ara resulta que la policia diu que no té cap informe i que en cap moment la Udef, segons ha informat el comissari en cap, han elaborat un informe. I em pregunto, i ara què?, els pseudo periodistes del Mundo, que es van omplir la boca dient que tenien informes i proves de la suposada fortuna del president de la Generalitat a Suïssa i no sé quantes bestieses més, quedaran impunes?, Un Jutge a condemnat a la revista Cafè amb Llet per destapar una corrupció què esta totalment documentada i que tothom sap que és veritat, i aquesta invenció d'un diari, manipulat per les ments més recargolades del PP, s'aniran de rosetes?. Està clar que la guerra bruta del Partit Popular no té límits, quant els atacs a Catalunya, mitjançant els pamflets subvencionats no funcionen, tiren del ministre més feixista des de l'època del franquisme, l'impresentable WERT.
Aquesta gent del PP, no s'han adonat encara, què cada vegada que ataquen a Catalunya, surten més independentistes?.
No sé qui és l'estratega del PP, però tinc claríssim que és totalment gilipolles.
S'han tancat la porta a qualsevol pacte amb CiU i afavoreixen el pacte amb els independentistes, han donat la raó a ERC i ara CiU es veuran obligats a trencar els pactes que tenen als ajuntaments i diputacions amb el PP.
Des de Madrid, han deixat en "pilotes" a tots els regidors i diputats del PP, que faran?, desentendre's del PP i seguir governant a on governen, o aguantar el xàfec de la millor manera i esperar a que hi hagin aviat eleccions?.
Sempre he cregut que a Rajoy li venia molt gran el càrrec, però és què, més a més, s'ha rodejat dels inútils més grans de la política actual.
En 11 mesos de govern ha aconseguit encabronar als metges, a les infermeres, als auxiliars d'infermeria, als periodistes, als mestres i els alumnes, als taxistes de Madrid, als treballadors d'Iberia, als controladors aeris, als bombers, als policies, als militars, als jubilats i pensionistes, als malalts, a les farmàcies, als botiguers, als jutges, als funcionaris de tots els departaments de l'estat... al cap i la fi, ha aconseguit encabronar a tothom.
No, mentida, no ha encabronat a l'església catòlica, pel que dedueixo que anem cap a una època molt fosca.
Com sí d'una pel·lícula es tractes, estem anant del color cap al blanc i negre, aviat tornarem al festivals de "Coros y Danzas" del dia del treball des del Santiago Bernabeu, el NODO als cinemes i els ministres amb bigotet, abrig fosc i ulleres de sol. Tornarem a veure capellans amb sotana voltant al president del govern i senyores amb mantilla i peineta recollint diners amb guardioles pel Domund o pel dia de la Bandereta.
Per una banda estic feliç, amb més de 50 anys, estic tornant a la meva infància, passen coses que recordava vagament i que els esdeveniments actuals em fan reviure amb certa nostàlgia.
Tornem a tenir pobres pel carrer, gent buscant menjar per les escombraries, tornarem a veure nens jugant a la pilota a places i carrers de la ciutat, al no tenir electricitat a casa, els hi hauran tallat per falta de pagament, no podran jugar amb ordinadors i vídeo consoles, tornaran les estufes de petroli, perquè no podrem pagar la factura del gas i no podrem encendre la calefacció, tornaran les taules camilla amb el braser i tots tornarem a ser molt més feliços.
Tot el que hem avançat en 40 anys ho estem perdent mica en mica, i tot gràcies a un altre gallec. Primer van ser Franco i Hitler els que van enfonsar Espanya i Europa i ara Rajoy i Merkel, sempre tenen que estar implicats un gallec i un alemany, en aquest cas alemanya.
Sempre diuen que la història es repeteix al llarg dels segles, però aquests inútils ens portaran a la prehistòria. Governava el PP quant van desaparèixer els Dinosaures?