9 de desembre del 2012

NO ES POT SER MÉS POCAVERGONYA


Ha arribat un moment en el que o els ciutadans prenem les regnes del nostre destí o aquesta colla de fills de puta, que van enganyar a una gran majoria dels ciutadans per aconseguir la majoria a les urnes, es carregaran tot el que hem aconseguit en molts anys de treball i lluita.
La última bestiesa que se'ls ha acudit és la privatització de l'orientació i els serveis de col·locació pels aturats a Castella -- La Manxa.
La número dos del PP, vol privatitzar l'atur. És pot tenir més poca vergonya?, fins quant podrem aguantar?. Sembla mentida, però en menys d'un any de govern, aquests inconscients han aconseguit carregar-se tot l'estat de benestar.
Com ja he dit en altres escrits estan portant a la misèria a la majoria dels ciutadans, mentre ells cada vegada són més rics. Com ho podem parar?. Malauradament estan portant al país a una situació tan desesperada que els aldarulls al carrer cada dia estan més a prop. No parlo de grups antisistema, que no deixen de ser una colla de gamberros teledirigits per gent sense escrúpols, parlo de ciutadans veritablement indignats i sense por a perdre res, ja que no els hi queda res.
Estem veient com cada dia hi ha més gent sense casa, sense possibilitats de trobar feina i els aturats augmenten dia a dia.
L'ofensiva a la retallada de llibertats no tant sols ha començat en les retallades de la sanitat, les pensions, etc., han començat atacant directament a la identitat dels pobles, reprimint la cultura i la llengua, utilitzant l'escola com arma ideològica, imposant la religió com idea única i l'idioma espanyol com a única llengua de comprensió.
El franquisme ho va utilitzar i es va mantenir 40 anys en el poder, sembrant la por mitjançant la religió i la repressió. Els nostres pares i avis s'ho van trobar de sobte i no sabien de que anava la pel·lícula, però nosaltres, per sort, ja sabem de que va.
No permetem que tornin a instaurar el regne de l'horror, no podem permetre que el franquisme torni a instaurar-se en la nostre vida, fem-los fora, exigim unes noves eleccions i no permetem que personatges tan sinistres com Wert, Gallardón o Cospedal, ens facin reviure unes èpoques en les que no ens van deixar ser feliços. Sinó ho fan per les bones... doncs que s'atinguin a les conseqüències.