12 de novembre del 2012

ENS HEM TORNAT BOJOS?


* Botella, al personal del hospital de La Princesa: '¡Qué pena, no sabía que lo iban a desmantelar!'
La alcaldesa de Madrid y su yerno, Alejandro Agag, firman en contra de la privatización que piensa emprender la Comunidad.

* Aguirre:"La huelga general debería estar prohibida"
La presidenta del PP de Madrid afirma que la convocatoria tiene "un carácter político" y acusa a los convocantes de no tener legitimidad.

* García-Margallo advierte que el referéndum catalán sería "un golpe de Estado"
El ministro de Exteriores afirma que el Tribunal Constitucional suspendería la convocatoria de Mas porque "no hay derecho de autodeterminación"

* En el foro con los empresarios:
Mas habla a los empresarios en castellano y menciona a España como 'nuestro país'

Tot això ha passat avui... algú ho entén?, l'alcaldessa de Madrid signa un manifest en contra d'una decisió de la Comunitat de Madrid, que presideix el seu partit... la presidenta del PP, l'inefable Esperanza Aguirre, que cada vegada em recorda més al personatge interpretat per Klaus Kinski a la pel·lícula "Aguirre: la cólera de Dios" de Herzog, en una clara demostració de tarannà democràtic, demana prohibir la vaga general del dia 14, ja que s'ha adonat de que és un acte polític... que espera que sigui una vaga general? Un picnic?, o és què només poden convocar vagues i manifestacions els del foro de la família, o els antiavortistes o els capellans?.
El ministre d'afers exteriors considera un cop d'estat la presumpta convocatòria de referèndum, i dic presumpta perquè en Mas parla als empresaris en castellà i anomena Espanya com "nuestro pais". Si, senyores i senyors, nens i nenes, la campanya ha començat i el cervell dels nostres polítics s'ha regirat i als ha convertit en una espècie de "zombis" pamfletaris que llencen proclames totalment surrealistes que només intenten satisfer a qualsevol possible votant.
Però no tant sols els polítics semblen afectats per aquest virus apocalíptic que desmanega els cervells més ben moblats... be i els no tan moblats, pel que diuen els diaris esportius, el jugador del Madrid, nomenat com a millor actor dramàtic, Pepe, en lloc de repartir es va emportar un cop de puny, llàstima que no tinguem imatges, del que si tenim imatges es d'en Cristiano, sagnant per la cella... sabeu què? Tant s'he me'n fot, que es matin si volen, que els diaris obrin amb la imatge d'aquest pallasso amb la cella oberta i no ho faci amb el drama de moltes famílies per les penúries que tenen que patir per uns polítics, engrescats en una campanya inútil, en la que al final tots hauran guanyat i en la que els únics que tornaran a perdre, com sempre, seran els ciutadans, si qué és sagnant.
Per un moment m'agradaria agafar-los un a un; a la Botella, la Aguirre, en Margallo i en Mas i que m'expliques-in si veritablement pensen el que han declarat, en el més recondit del meu cervell vull pensar que, tot, només és una cortina de fum per ocultar les seves frustracions i que veritablement pense'n... que cony, son una colla de pocavergonyes que no els importa ni el més mínim el que pensa la resta de la humanitat i que la única fita, certa, que tenen en la seva vida és fer-se cada vegada més poderosos i rics.
Cada vegada ho tinc més clar, faré vaga el dia 14, signaré per mantenir obert l'hospital de "La Princesa", me'n riuré de les apocalíptiques prediccions colpistes d'un ministre del PP i... senyor Mas... vagi a fer punyetes.