15 de novembre del 2012

DIJOUS DE RESSACA


Avui és dia de ressaca, no d'haver begut, bé per alguns si, però per la resta és "el dia después", dia de valoracions i desqualificacions, d'arguments surrealistes i de disculpes gens sinceres. Per uns, la vaga general va ser un èxit, per altres un fracàs rotund, els empresaris parlen de poc seguiment i els sindicats de massiu seguiment.
El problema és què gràcies a les noves tecnologies ja no enganya'n a ningú, tots saben què les empreses ubicades als polígons industrials de les grans ciutats van fer un seguiment pràcticament del 100%. i què les manifestacions van ser un èxit de participació, amb mils de milers de ciutadans al carrer. Però el que ha quedat clar una vegada més és que els polítics d'aquest país no saben comptar, per ells 100.000 son 100, serà per això de les retallades?. Si escoltem als portaveus vocacionals del govern; Intereconomia, 13TV, Libertad Digital (ja te collons el nom, llibertat), ABC, La Razón, a les manifestacions van sortir quatre gats, en la seva majoria antisistema i delinqüents habituals i la vaga tant sols la van seguir "rojos sindicalistas" que volen enfonsar la florent economia del nostre país.
És el de sempre, s'omplen la boca dient que ningú segueix la vaga, però s'esforcen fins a nivells totalment surrealistes per desacreditar-la, senyors fatxes, si no la segueix ningú, perquè es preocupen tant?...
No val la pena donar més voltes, mentre es preocupen d'això ens deixen tranquils i no tenim que escoltar les seves dèries sobre la unitat d'Espanya i el independentisme i la Guàrdia Civil i la invasió de Catalunya i ficar a la presó al president Mas i totes les tonteries de les que parlen habitualment.

El que si que és molt preocupant és la poca vergonya que té el nostre conseller d'interior, l'estimat Felip Puig. Ha tingut els "sants collons", i perdoneu la paraulota, de dir que l'agressió al nen de 13 anys de Tarragona va ser fortuïta, que quan el mosso estava colpeja'n a un altre ciutadà, suposo que en el seu interior pensava "delinqüent", la porra li va rebotar i va impactar en el cap del nen... algú s'ho creu?... el que passa és hi han imatges i es veu clarament el que va passar, però abans de reconèixer un error, aquests inútils polítics poden mentir fins a cansar.
L'altre intervenció genial del dia d'avui, és la del portaveu del sindicat dels mossos, que ha disculpat la agressió a una nena, la que estava al costat del nen agredit i que va interpel·lar als mossos agressors, dient que amb el casc que porten no senten el que se'ls hi diu.... perdó? Vol dir què...si no t'escolten...t'estomaquen?, vol dir que si un s'apropa a una persona sorda i aquesta respon amb un cop de puny, se'l te que disculpar, ja que no et sent? Ens hem tornat bojos?... o és què el nivell de menyspreu al ciutadà ha arribat a un punt en el que la policia pot actuar impunement i en lloc de ser castigats se'ls disculpa?.
Cada dia m'agraden menys els polítics que ens governen i la policia que tenen al seu servei, en lloc d'estar al servei del ciutadà. Mireu les imatges de les agressions, estan, pràcticament en tots els diaris digitals, i després penseu si volem que aquesta colla ens segueixi governant. Ara tenim l'oportunitat de fer-los fora, desgraciadament als del govern central no, però als que tenim aquí si, votem amb seny, anem a votar, però aconsello mantenir viva l'imatge del nen de Tarragona a l'hora de dipositar el nostre vot.
Si tornen ells no ens portaran a la independència, però si que continuaran tenint els seus pistolers al carrer per anar sembrant el terror a aquells que vulguin manifestar-se en la seva contra.