14 de novembre del 2012

VAGA GENERAL

Comença a passar el que tothom ens pensàvem, infiltrats, que no tinc cap dubte que son de la mateixa policia, comencen a organitzar aldarulls per legitimar les càrregues dels antiavalots, el braç armat d'un il·legítim govern feixista que vol convertir una vaga general, organitzada pels sindicats, en una alteració d'ordre públic. Davant aquesta indefensió, què tenim que fer els ciutadans?, jo des-de aquesta petita finestra, demano a tots, els que per sort encara tenen un lloc de treball, secundin aquesta vaga, és per ells i per els més de cinc milions d'aturats que cada vegada tenen menys drets. Els petits empresaris i botigues, solidaritzeu-vos, penseu que el que no veneu avui ho vendreu un altre dia, i aquest gest és el que obligarà a un govern repressiu pensar en que potser s'està equivocant. En altres països les pressions al carrer han aconseguit aturar les retallades, no continuem amb la idea, que alguns periodistes partidistes, ens volen vendre de que una vaga general no serveix per res.Si que serveix, sinó no intentaria el govern deslegitimar-la, no intentarien els esbirros feixistes vocacionals de la premsa radical d'extrema dreta, desacreditar tot el que s'apropi a sindicats o a moviments populars. La mostra la tenim amb la plataforma anti-desdonaments, amb la lluita diària, han aconseguit una reunió de govern i oposició i la complicitat dels jutges i alguns bancs.
La lluita sindical mai pot ser deslegitimada per un govern democràtic, el dret a la vaga es sagrat i ho recolza, aquesta constitució, que sembla que és adaptable als interessos de qui governa. Un govern té la obligació d'escoltar al poble, i quan no està complint el que va prometre, no té cap dret a seguir governant. En la vaga general del mes de Març, van intentar menysprear la participació, però ara la utilitzen per desacreditar aquesta, he sentit fa uns moment a la portaveu del Ministerio del Interior, dient que las dades, fins ara, son menors a les del mes de març, i resulta que la premsa seriosa diu el contrari. Tenim uns dirigents tant burros, que encara no s'han adonat que Twiter, Facebook, etc, serveixen per tenir informació al instant, perquè aquesta obstinació en mentir?. Això si, si al final del dia la vaga és un èxit, el govern buscarà per tots els mitjans, primer mentir i desprès apuntar-se el tant de haver-la permès i demostrar que son un govern democràtic i sensible als problemes del poble. Això si, demà seguiran oprimint al ciutadà i retallant en les coses essencials; sanitat, educació, serveis socials i ajudant als bancs.
Surten ministres a fer rodes de premsa, en un intent de convertir la vaga en un problema polític i d'ordre públic, d'aquesta manera tenen la coartada per deslegitimar als sindicats. La ministra de treball, aquella que no ha treballat mai, encara no ha sortit, però surt la portaveu d'interior, per informar de les agressions que reben els ciutadans per part d'una policia cada vegada més militaritzada. On estan aquells portaveus dels sindicats policials solidaritzant-se amb els treballadors? O només surten quant no passa res?.
La policia son funcionaris, no deurien estar al altra cantó? Defensant al ciutadà, què es la seva obligació, en lloc de agredir-los en base a una subordinació total al poder.
Tenim una policia repressiva i sense cap tipus d'empatia amb els problemes reals del carrer, estan al servei de dirigents feixistes, que tant sols coneixen la repressió com relació amb el poble, el nivell intel·lectual dels antiavalots cada vegada s'assembla més al dels personatges de pel·lícules d'acció, interpretats per "catxes" sense cervell i molt muscle. Reparteixen cops sense para-se a pensar..., bé això de pensar queda molt lluny de les seves habilitats, dic sense para-se a pensar que poden fer mal de veritat i que el que està al carrer moltes vegades esta veritablement desesperat per la situació a la que ha arribat per culpa d'una política equivocada i que ells, amb les seves armes, estan imposant el terror per intentar impedir que el ciutadà, a qui deurien d'estar defensant, pugui expressar en llibertat el seu descontent amb el tipus de polítiques que està imposant el govern del PP.