14 de novembre del 2012

Conseller Puig:


Mai ha estat sant de la meva devoció, sempre he cregut que no està capacitat per desenvolupar un càrrec públic, a demostrat masses vegades la seva ineptitud i ara ha arribat el moment de que marxi i no torni mai més. La seva guàrdia pretoriana, a la que fa uns dies els hi demanava fidelitat davant un atac de forces espanyoles, ara es dedica a agredir a nens i jubilats. Aquest matí els seus mercenaris han agredit impunement a un nen de 13 anys i vostè encara no ha cessat a ningú. Entenc que l'actitud que estan tenint els seus matons està totalment recolzada per vostè, pel que crec què és tant responsable com els energúmens que és dediquen a estomacar a qualsevol que es posa per davant. Estan agredint, en el moment que escric això, a qualsevol que s'acosta per la plaça de Catalunya, carregant contra la gent sense cap mirament.
Marxi senyor conseller i no es preocupi per les tropes espanyoles, si venen ja tenim el somatén, al menys ells son gent normal i defensaran als ciutadans.
El problema de tots vostès, els de dretes, és què es creuen que la policia està al seu servei i no és així, la policia està al servei del ciutadà, i tant sols els governs totalitaris utilitza'n la policia per reprimir al poble. Vostè i els del seu partit han de portar a Catalunya a la independència?, què faran quant tinguin un poder total?, afusellar manifestants?, senyors de dretes no facin més mal als ciutadans i aprofitin que estan en campanya per treure's la careta de independentistes i deixin veure la seva cara real, la de dictadors.
Estic avergonyit de la imatge que dóna la policia del meu país i vergonya tindria que tenir vostè de estar permetent les constants agressions a la llibertat d'expressió i intentar reprimir el sagrat dret de manifestació.