5 de febrer del 2013

ELS PAPERS APÒCRIFS

"Verás que todo es mentira, verás que nada es amor, que al mundo nada le importa yira, yira..."
Així podria començar qualsevol de les declaracions dels dirigents del PP.
Les mentides es van acumulant i s'ha convertit en un concurs de qui la diu més grossa.
Segons qui parla varien les raons de la falsedat o veritat dels famosos papers. Si és el president del govern, diu textualment: "Todo lo que han publicado sobre mi y mis compañeros es falso, salvo alguna cosa, que es lo que han publicado los medios de comunicación", els altres asseguren que els documents són apòcrifs. Les declaracions del president no les he acabat d'entendre, però ja s'ho farà, els nervis sembla que el traeixen més del desitjat i, com comença a ser habitual, ha tornat a fer el ridícul.
La premsa fidel al règim ja ha tret l'artilleria i dubten de la veracitat dels documents i es creuen, sense cap tipus de dubte, les declaracions exculpatòries d'en Bárcenas.
Per ells tot és un "contubernio judeo-masónico", com deia el seu estimat lider ideològic, es a dir "El Caudillo", creat per les malintencionades ments del PSOE, capitanejades pel diabòlic Rubalcaba.
Estava pensant que si el líder de l'oposició fes tot el que li atribueixen no tindria temps ni per anar al lavabo.
La fiscalia ha citat l'extresorer del PP a declarar junt amb l'ex-diputat Jordi Trias... però tant és, diguin el que diguin, per a la dreta continuarà sent mentida tot.
He titulat l'article "ELS PAPERS APÒCRIFS", que és cóm els han definit alguns membres del PP, encara que molts d'ells no tenen ni idea del que vol dir.
L'adjectiu apòcrif, té dues accepcions; una és: Fabulós, supòsit o fingit, i l'altre: Dit d'un llibre atribuït a autor sagrat: Que no està, però, inclòs en el cànon de la Bíblia.
Si agafem la primera accepció, diríem que els documents són fabulosos o suposats, però si agafem la segona... efectivament podríem dir que van a Missa.
Sempre he cregut que els éssers més ignorants que poblen la nostra fauna política són els portaveus dels partits. Diuen el que els hi manen dir, menteixen sense cap pudor i consideren que la resta dels humans som totalment idiotes. La mostra més clara que tenim és la d'en Floriano, fidel portaveu del PP, i que, sense ruboritzar-se, diu les bajanades més inversemblants per tal de defensar l'honorabilitat dels seus amos.
Les tertúlies, que fa uns dies eren un recés de tranquil·litat degut a que pràcticament tots estaven d'acord, han tornat a ser un camp de batalla.
La dreta contra l'esquerra, els diaris afins al règim en contra dels que han publicat suposades proves de la falta d'honestedat del PP i els saberuts analistes polítics busquen explicacions totalment rocambolesques per semblar una mica menys rucs del que ho són habitualment.
Amb tot això, ningú parla de les retallades, l'augment de l'atur i la cada vegada més precària sanitat i educació.
El país s'ensorra i l'única preocupació dels polítics és salvar el cul.
El ciutadà no importa, tant és que cada vegada hi hagin més pobres i més aturats i més desnonats i més malalts crònics, tant és.
El que és important és salvar el cul... visca el cul... i que als altres ens donin pel cul.