4 de febrer del 2013

¿QUIÉN DA MÁS?

Segons les darreres notícies, la fiscalia anticorrupció ha demanat la imputació d'Oriol Pujol en el cas de les ITV.
El cas Bárcenas cada vegada està més liat i més unit al Gürtel.
Pel que es veu tots els partits estan tacats d'una manera o un altre i per acabar-ho d'arreglar els partits de futbol també, això sí, els de fora d'Espanya.
Parlant de fora d'Espanya, en Rajoy ha parlat, i ho ha fet, com no, fora d'Espanya, a Berlín i ha tingut que fer el que no va voler fer a Madrid, contestar les preguntes dels periodistes.
A la seva compareixença des de la cova d'Alí-Babá, perdó, des de la seu del PP al carrer Gènova, va dir literalment: "Es falso".
Avui a Berlín ha dit: "Todo es falso, salvo alguna cosa". Eh...?
Ja hem passat de la rotunditat del "es falso" a deixar entreveure una possibilitat de certesa. Amb una mica de sort, la propera compareixença serà; "Sí pero no, aunque no se sabe o sí".
Els acòlits llepaculs ja han sortit a la palestra, des de Gonzalez Pons a Floriano, passant per la Camacho, i han engegat el ventilador per escampar la merda. La culpa la tenen els socialistes, millor dit en Rubalcaba, abans la culpa de tot la tenia en Zapatero, però es veu que pels senyors del PP la culpabilitat en les accions contràries als seus interessos son hereditàries i ara en Rubalcaba ha heretat la diabòlica maldat d'en ZP.
Com deia, la culpa és d'en Rubalcaba, segons han declarat en meravelloses rodes de premsa o millor dit compareixences, ja que no permeten preguntes dels periodistes, els portaveus del partit.
Els que també han sortit en defensa dels seus amos son els diaris ABC i La Razón.
En un programa de televisió d'avui, el director de La Razón, defenia a capa i espasa la honorabilitat d'en Rajoy, insinuant, fins i tot, que tot el que s'ha publicat, fins ara, per El Mundo i El País es fals.
Per internet corria un acudit que deia; "El Partido Popular niega que exista el Partido Popular", doncs crec que aquesta serà la propera declaració oficial dels portaveus.
Han mentit tant que ja no saben que dir, sembla que es volen querellar amb tothom, espero no estar inclòs, d'aquesta manera el ventilador seguirà escampant la merda i aniran guanyant temps per idear més mentides i trobar altres culpables.
Pel que fa a CiU van pel mateix camí, primer la negació, després la solidaritat i les mans al foc, tot seguit els dubtes i després... "la culpa es de Zapatero", o d'en Navarro, que és una espècie de traïdor que no vol la independència.
No se com acabarà, però el que cada vegada tinc més clar és que ningú es culpable, tot és una "burda manipulación" com diu ara en Bárcenas, i que els que pagarem la trencadissa serem, una vegada més, els ciutadans.
Serà que hem indagat per sobre de les nostres possibilitats?
Això és "Mátrix" i no existeix?
Són tan gilipolles aquests polítics que es creuen que ens enganyaran?
Tindrem que sortir al carrer i fer el que van fer els francesos allí pel segle XVIII?
Estem en un moment en el que s'ens acumulen els delictes; Madrid Arena, Gürtel, Bárcenas, Urdangarín, Pallarols, Millet, Oriol i les ITV, "ERES" a Andalusia, "CAMPEÓN", BANKIA, àtic de luxe d'en Ignacio González... i ara el futbol. Per sort aviat tornarà GRAN HERMANO i les tertúlies tornaran a ser el que eren, d'alt contingut intel·lectual.
Quins collons...