6 de febrer del 2013

MEDIOCRITAT EXCEL·LENT

"Has fet un treball molt ben documentat i molt ben argumentat, però desmesurat. M'explico, has inclòs informacions que potser per un altre tipus de treball serien importants i imprescindibles, però en aquest treball són una mica irrellevants. Per a respondre la pregunta de la PAC no hauria calgut parlar de tant extensament de la diglòssia o dels conflictes socials, en canvi està molt bé la part on dónes exemples de diferents societats multilingües. Per això com a nota tens una B (7) "

Això és totalment cert, és la avaluació que ha rebut el meu fill d'un treball de la Universitat.
Què demostra aquesta avaluació?
Doncs està molt clar, en aquest país predomina la mediocritat per sobre de l'excel·lència.
En qualsevol universitat, d'Anglaterra o dels Estats Units, hauria estat altament qualificat, però en aquests país no.
És la universitat que vol el senyor Wert i el corrupte govern del PP, una educació precària, amb uns irrisoris valors i l'oportunitat de treure la carrera endavant amb el menor esforç possible.
Qualsevol universitat estaria orgullosa de que els seus estudiants fossin brillants, però aquí no se li dona cap valor.
Malauradament, mica en mica, aquesta idea s'ha anat inculcant als estudiants i els treballs universitaris s'han convertit en una mera manera d'aprovar com més aviat millor i ... bé, actualment, anar al atur.
Ministre Wert, no ha pensat, si és que té aquesta capacitat la qual cosa dubto, què la solució per fer prosperar un país és un poble culte?
Quina bestiesa acabo de dir, aquest govern té vocació feixista i com a tal vol un poble pobre, necessitat i incult per poder-lo manipular al seu gust.
Els valors que proclamen són els del "pelotazo", el suborn i l'enriquiment ràpid i fàcil.
Tenim polítics mediocres, periodistes mediocres i tot el que sobresurti té que ser calla't de la manera que sigui.
Cada vegada està més clar que cal una revolució, política, social i cultural. No podem permetre que triomfin els mediocres i que l'espill on s'ha de mirar la joventut estigui reflectint "sálvames de luxe", "hombres y mujeres..." i tots aquests programes dedicats a la màxima degradació intel·lectual.
Es tanquen llibreries i biblioteques, es posen traves per accedir a una educació d'excel·lència, es premia la mediocritat i la corrupció comença a ser una forma de vida.
Cada dia hi han més "blogs", però malauradament són de bajanades, i triomfen.
L'altre dia em vaig entretenir en explorar per la xarxa i vaig trobar des de "blogs" per fer-se ric ràpidament, per aprimar-se, per maquillar-se, per anar de compres... bé de tot, però culturals molt pocs.
La venalitat i la mediocritat està a l'ordre del dia i si no ho aturem les pròximes generacions tindran dirigents educats en "sálvame", "hombres y mujeres..." i herois com Julián Muñoz, Luís Bárcenas o algun que altre Pujol.
Ho deixo, comença "Sálvame".